Trafic luna Decembrie

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
AliceBunny

Buna fetelor ! L-a voi cum merge luna asta ? Aveti trafic ? Ca eu daca am trafic o zi pe saptamana e bine , mi-am schimbat preturile , am scazut din ele, nimic nu merge ! Mi se pare ca merge extrem de prost si in luna Decembrie nu mergea asa prost niciodata !
No avatar
didi41

Da asa este decembrie era cea mai buna luna din an,se pare ca ne a ajuns razboaiele din urma si recesiunea :(eu am "noroc "cu useri fideli dar si aia se imputineaza ,da este f greu
No avatar
lube69

AliceBunny;n59287 wrote: Buna fetelor ! L-a voi cum merge luna asta ? Aveti trafic ? Ca eu daca am trafic o zi pe saptamana e bine , mi-am schimbat preturile , am scazut din ele, nimic nu merge ! Mi se pare ca merge extrem de prost si in luna Decembrie nu mergea asa prost niciodata !

Depinde pe ce siteuri lucrezi!
No avatar
evafromheaven

E mai bine decat noiembrie dar am zile slow ,sa vedem cum va fi la sf de luna
No avatar
AliceBunny

Chaturbate MFC si Stripchat
No avatar
Delaney

La mine decembrie e mai rea decât noiembrie. Noroc de câțiva membrii care îmi vin săptămânal și mă mai salvează. În rest 0. Foarte greu de găsit membrii noi și buni. Iar cei fideli nu sunt atât de mulți cat să imi acopere decent perioada.
Scrie răspuns