Buna, poate s-a mai confruntat cineva cu asta si are un raspuns
Am un cont pe chaturbate, plata in cosmo (unde mai primisem banuti de pe alt site, deci e activ, functional) dar de la chaturbate nu primesc banii. Au facut plata in 3.01... Am primit acel ticket unde scria ca in 24 ore trebuie sa ii primesc... Dupa cele 24 ore le-am scris, au spus ca banii s-au intors la ei, sa editez modalitatea de plata (ceea ce nu stiu daca era necesar pt ca datele erau ok cu siguranta). Am reeditat, mi-au zis sa cer daily payout, zis si facut... Dupa cateva ore au zis ca iar s-au reintors... Iar am editat, mi au trimis mail sa confirm nume si san number... A fost ok. Apoi iar am primit acel ticket, au trecut iar 24 ore, nimic. De data asta nu raspunde nimeni la mail, am trimis vreo 5,degeaba... Am trimis mail si la cosmo, unde zic ca totul e ok, i am trimis mail si lui shirley... Nici un raspuns. Banutii in stats mi-i arata cu minus, dar ei nu sunt niciunde. Mai e vreo sansa sa ii primesc? Nu imi e neaparat de acei bani, ca nu erau foarte multi, dar mi-e si frica sa mai continui pe chaturbate, pt ca nu sunt sigura ca voi primi banii.
Plata Chaturbate
Buna, am patit si eu la fel. am schimbat de pe paxum pe cosmo si nu mi-au trimis 2 plati. Primeam acel mail ca banii au fost trimisi dar nu ii primeamin cont. la cosmo spuneau ca totul e ok, la cb nu raspundeau. Pana la urma am rezolvat si mi-au trimis banii inapoi la in contul de cb si i-am scos pe paxum, dar a durat 2 saptamani pana intr-un final mi-au raspuns. nu stiu de ce nu merg scosi pe cosmo. Da-le un mail si spune-le sa iti introarca banii inapoi in contul de pe cb si apoi scoate-i cu paxum.