Promovare Onlyfans

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
promovareOF

Buna, fetelor! Este careva interesata de o colaborare in vederea promovarii unei pagini de onlyfans? Lucrurile incep sa se schimbe in domeniul chatului, eu am fost model 6 ani si am trecut prin toate stadiile. Am experienta in domeniul marketingului online si caut sa pun bazele unei agentii de OnlyFans serioasa, care sa ofere contract legal si toate conditiile necesare pentru castiguri cat mai mari. Munca este detasat mai putina decat la chat, iar partea de promovare va fi treaba noastra, cu mentiunea ca pe teritoriul Romaniei se va face tot posibilul sa fie cat mai inaccesibil. am trecut si eu, la randul meu, ca model, prin multe momente neplacute si stiu cat de mult inseamna discretia pentru voi. Banii multi nu din tara vin, deci oricum membrii targetati vor fi din alte state. Sper ca v-am captat atentia, iar pentru discutii mai pe larg nu ezitati sa imi scrieti fie aici, fie la b.effect@yahoo.com . Thanksss !
Scrie răspuns