Invitatii in privat pe LiveJasmine...
Buna...nu stiu daca ma poate ajuta cineva...dar as fi foarte recunoscatoare daca mi-ati putea spune cum as putea sa dau de acele imagini ce apareau acum un an pe Jasmin cand invitai un membru in privat...erau 3 siluete...Daca are cineva o poza, sau o idee....pentru ca am intrebat chiar si la support dar mi s-a spus ca din motive tehnice nu pot sa imi trimita imaginile...Multumesc mult !
Oanaoana;3764 wrote: Buna...nu stiu daca ma poate ajuta cineva...dar as fi foarte recunoscatoare daca mi-ati putea spune cum as putea sa dau de acele imagini ce apareau acum un an pe Jasmin cand invitai un membru in privat...erau 3 siluete...Daca are cineva o poza, sau o idee....pentru ca am intrebat chiar si la support dar mi s-a spus ca din motive tehnice nu pot sa imi trimita imaginile...Multumesc mult !
Buna Oana oana, membrii care apar cu un ceas in dreptul numelui inseamna ca au mai mult de 5 minute de cand se afla in camera ta si le poti trimite o invitatie pentru pvt:

Pentru a putea trimite invitatia pentru pvt, va trebui sa dai click pe numele membrului (care are ceas in dreptul numelui) si se va deschide o fereastra unde ai butonul "Invite to private show":

Se va deschide o alta fereastra in care vei putea scrie un mesaj membrului, va trebui sa dai "Send" si mai apoi, "Back to contacts" pentru a iti aparea din nou lista cu membrii care se afla in camera ta: