acasa sau in studio?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
marvalili

Se mai merita sa lucrezi intr-un studio? am renuntat acum 2 saptamani la colaborarea cu un studio din Gl si nu stiu ce sa fac...
No avatar
Intheshadow

Sincer nu se merita,este cel mai bn sa lucrezi pt tine decat sa imparti banii
No avatar
RoxanaRoxi

Hey!
If you are looking for a studio opened in Brasov a new studio Pink Studio! Works with private and freechat sites and also collaborates with girls at home. The rooms are super cozy and the percentages are some of the best! Provide 24/24 support, have a super profi team! They have the potential of a very good studio, they will definitely do some competition on the market in Brasov!!!
No avatar
Criss Anto

Din perspectiva unui model care are si experienta unui studio dar si experienta de acasa pot spune ca fiecare are avantaje si dezavantaje
Marele avantaj cand lucrezi de acasa este ca tot ce faci iti ramane tie, dar reversul monedei este ca daca vrei sa faci o treaba de calitate ai nevoie de niste echipamente tehnice destul de scumpe... asta inseamna o investitie initiala destul de mare, pe cand la studio doar iti faci cont si esti gata de treaba.
Avantajele unui studio ar fi faptul ca ti se pune la dispozitie un echipament, multe studiouri ofera makeup gratuit, sedinte foto si nu in ultimul rand cunostintele si experienta lor. Ca dezavantaj ar fi bineinteles procentul pe care il lasi lor
EliteAgency

Unele modele prefera sa lucreze de acasa din comfortul propriei locuinte dar toate aceste beneficii vin de asemenea cu niste dezavantaje cum ar fi:
-lipsa de suport tehnic
-lipsa de trainer
-performante mai scazute din cauza conexiunii la internet
Recomandam colaborarea cu un studio de videochat serios, care face plata la timp, make-up si hairstyling gratuit, suport pentru operatii estetice, procent progresiv cuprins intre 50%-80% in functie de incasarile tale. Daca te-am facut curioasa ce presupune job-ul de model online la studio programeaza un interviu la 0749707702
Scrie răspuns