Angajez personal feminin in domeniul live cam din studio sau de acasa ( asiguram aparatura necesara calculator, camera, lumini, si toate accesoriile necesare )
Ofer contract de munca legal operator pc!
Salariul pentru un model online începător, începe de la 3500-4000 de lei, acesta crescând odata cu experiența! Un model cu experienta de câteva luni poate câștiga peste 5000 de lei lunar! Ofer comision pana la 70% din încasări!
Fără comisioane mari date la studiouri, fără reguli impuse, nimeni nu e șef , lucram cot la cot!
Ofer training mai bun decat la orice studio( cursuri Scoala de Modele Incognito) , avem regizor si ex model online care se ocupa in fiecare clipa de trafic , pozitie pe site, jocuri si incasari mari.
Am 2 posturi disponibile amenajate cu aparatura si calculatoare de ultima generatie!
Programul este la alegere 5 sau 6 zile/ saptamana, 7 ore/ zi
Salariul se ofera pe data de 5 si 20 ale lunii!
Jobul de model webcam consta in purtarea de discuții in limba engleză la calculator pe site-uri din străinătate cu membrii (persoane) din străinătate!
Fiecare minut de conversație este platit de către membrii cu 3$, 4$ si 6 $!
Angajez doar persoane inteligente, serioase care tratează jobul serios și doresc sa își clădească un viitor frumos!
Incognito Studio Cluj angajeaza fete pt colaborare fructuoasa si de durata...
Nu recomand absolut deloc.
Obisnuiam sa stau 10-12 ore pe zi la început sa fiu top model.Cine s-a interesat de mine și cine m-a învățat sa fac bani? O prietena de-a mea de la București .. Eu deschideam și inchideam studioul timp de luni de zile. 6 zile pe săptămâna.. pana am cedat. Ca așa e orice om, când cei care te angajează nu te ajuta ci te exploatează.
Am stat pana și 21 de ore pt un concurs. Atunci eram buna , iubita.. ca atunci când am plecat sa fiu jignita, amenințată cu DIICOT, avocați , politie . E amuzant totuși ca au avut imaginatie.. Îți spun aici și ma repet, eu pentru tine fac oricand testul anti-drog, dar nu uita ca te plângeai de soțul tau la noi.
Partea de training, nu exista, poate un test care vine de la site și te întreabă lucruri banale ca ; “Câte lumini trebuie sa camera?” Iar restul trainingului , te descurci , eu ma uit pe YouTube și la creme și după te întreb de ce ai făcut doar atat. Sau mai au varianta asta când e Loredana la calculator sa îți scrie incontinuu pe tastatura, dar ea funcționează pe principiul #f*ck me im horny. Așa ca dacă nu vrei asta, și totuși vrei te angajezi aici , nu o lasă pe duduie sa-ți ia controlul la tastatura. (Asta din ce am auzit și eu de la modelele cu care a lucrat ani de zile și nu doar 1)
70% se da, doar atunci când ameninți ca pleci .
Nu ți se dau conturile inapoi, dar reusesti sa le recuperezi indiferent cât te amenința ei.
Am ținut sa îmi împărtășesc opinia public intr-un mod civilizat cu ce am trait și am vazut eu cât am lucrat la ei. Mai departe fiecare face ce dorește.. De convins toti ne convingem mai devreme sau mai târziu.
Nu de alta dar sa se vada felul in care se se vorbește cu cineva cu care ai colaborat, Menționez ca faza cu iubirea e la câteva zile distanta de faza cu “ești o drogata. “
Asta pt ca am avut curajul sa-mi expun părerea public ceea ce i-a deranjat
Attached files
Am stat pana și 21 de ore pt un concurs. Atunci eram buna , iubita.. ca atunci când am plecat sa fiu jignita, amenințată cu DIICOT, avocați , politie . E amuzant totuși ca au avut imaginatie.. Îți spun aici și ma repet, eu pentru tine fac oricand testul anti-drog, dar nu uita ca te plângeai de soțul tau la noi.
Partea de training, nu exista, poate un test care vine de la site și te întreabă lucruri banale ca ; “Câte lumini trebuie sa camera?” Iar restul trainingului , te descurci , eu ma uit pe YouTube și la creme și după te întreb de ce ai făcut doar atat. Sau mai au varianta asta când e Loredana la calculator sa îți scrie incontinuu pe tastatura, dar ea funcționează pe principiul #f*ck me im horny. Așa ca dacă nu vrei asta, și totuși vrei te angajezi aici , nu o lasă pe duduie sa-ți ia controlul la tastatura. (Asta din ce am auzit și eu de la modelele cu care a lucrat ani de zile și nu doar 1)
70% se da, doar atunci când ameninți ca pleci .
Nu ți se dau conturile inapoi, dar reusesti sa le recuperezi indiferent cât te amenința ei.
Am ținut sa îmi împărtășesc opinia public intr-un mod civilizat cu ce am trait și am vazut eu cât am lucrat la ei. Mai departe fiecare face ce dorește.. De convins toti ne convingem mai devreme sau mai târziu.
Nu de alta dar sa se vada felul in care se se vorbește cu cineva cu care ai colaborat, Menționez ca faza cu iubirea e la câteva zile distanta de faza cu “ești o drogata. “
Asta pt ca am avut curajul sa-mi expun părerea public ceea ce i-a deranjat
Attached files
Ah am uitat sa Menționez. Am lipsit 2 săptămâni pt ca am avut o problema personală , ceea ce i-am și anunțat. Am fost angajata ca agent pr și comunicare cu minimul pe economie deci va puteți da seama ce a trebuit ea sa încaseze .. 1900 lei poate la monopoly .