Ajutor!!

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
Mona

Bună fetelor. Am și o întrebare dacă ma poate ajuta cineva cu un răspuns sigur as fi recunoscătoare. Sunt însarcinata, dacă întru în concediu de creștere a copilului pot sa mai fac vidcht primind banii pe paxum sau pe cosmopayment fără alte probleme?
No avatar
Annycka12

Huh...glumesti,nu?
No avatar
Mona

Pai de ce sa glumesc. Am specificat cine știe sa îmi dea un răspuns sigur sa răspundă, bagatul în seama de plictiseala nu ma ajuta. E o întrebare firesc normala. Atât timp cât întru în concediu de creștere a copilului sunt plătită. Din câte știu eu nu ai voie sa muncești în timpul acesta. Iar întrebarea mea e foarte simpla. Pot sa ma fac și sa primesc bani din video în acest timp
No avatar
Chillyourheart

tu nu ai specificat unde lucrezi ? faci videochat de la studio ? ai contract de munca ?

daca lucrezi de acasa nu ai nici o problema cu paxum , poti sa faci chat linistita , nu vine nimeni sa te intrebe ce faci tu , daca esti insarcinata sau nu
Scrie răspuns