Paxum sau Epayments

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
Heyhey

Bună tuturor! Sunt nouă pe forum, dar mă inspir de la voi de ceva timp si vă urmăresc cu mare interes. In prezent lucrez la un studio, dar legalitatea este zero, interesul lor față de modele este zero și multe alte aspecte care m-au facut să mă gândesc serios să fac de acasă.
Am tot vazut fel si fel de modalitati de plata si am înțeles că Paxum sau Epayments ar fi cele mai sigure și convenabile. Ma poate lămuri și pe mine cineva, vă rog, care este cea mai bună și de ce? Până una alta vă urez spor la bănuți!
No avatar
Heyhey

Chiar nu e nimeni care ma poate ajuta cu un răspuns?
No avatar
Keke

Heyhey;n39907 wrote: Chiar nu e nimeni care ma poate ajuta cu un răspuns?

Buna!majoritatea modelelor au ales Paxum datorita multitudinii de optiuni:cardul Paxum atasat contului tau,metoda de retragere catre un card extern(Mastercard doar) sau direct in cont bancar prin EFT(metoda cu fee-urile cele mai joase).Epayments de asemenea sunt reliables,emit cardul lor(Mastercard) si de asemenea poti efectua operatiuni din contul lor catre un cont bancar personal.Cardul EPayments ajunge undeva la 2-3sapt parca,cu cardul Paxum riscul de asteptare este pt o perioada mai lunga.Daca ai cont bancar romanesc si card de la banca Ro(MasterCard)poti folosi pt a retrage pe acela.Optiuni sunt,depinde acum de viteza cu care ai nevoie de o metoda de plata si de alte detalii importante situatiei tale personale.
No avatar
Heyhey

Keke;n39910 wrote:

Buna!majoritatea modelelor au ales Paxum datorita multitudinii de optiuni:cardul Paxum atasat contului tau,metoda de retragere catre un card extern(Mastercard doar) sau direct in cont bancar prin EFT(metoda cu fee-urile cele mai joase).Epayments de asemenea sunt reliables,emit cardul lor(Mastercard) si de asemenea poti efectua operatiuni din contul lor catre un cont bancar personal.Cardul EPayments ajunge undeva la 2-3sapt parca,cu cardul Paxum riscul de asteptare este pt o perioada mai lunga.Daca ai cont bancar romanesc si card de la banca Ro(MasterCard)poti folosi pt a retrage pe acela.Optiuni sunt,depinde acum de viteza cu care ai nevoie de o metoda de plata si de alte detalii importante situatiei tale personale.

Multumesc mult pentru raspunsul tau, cred ca am sa aleg epayments pentru ca am nevoie destul de repejor.
No avatar
Heyhey

Chillyourheart;n39980 wrote: depinde pe ce site vrei sa lucrezi tu nu toate au optiunea epayments. paxum il gasesti pe majoritatea lor in functie de asta iti alegi nu de timpul in care ajunge cardul pentru ca nu poti fi sigura, si in plus poti scoate banii de pe cont Paxum si inainte sa iti ajunga cardul prin EFT atasand un cont bancar ro la cont paxum.

PS foarte bine faci sa incepi de acasa e cea mai buna varianta ... nu va mai lasati prostite de studiori care stiu doar sa va profite de pe urma voastra.

Multumesc pentru raspuns! Voi lucra pe cb pentru inceput si am inteles ca au optiunea de Epayments, fiind relativ la inceput nu voi avea niste castiguri extraordinare si am nevoie de cea mai avantajoasa metoda. Am incercat sa ma informez cat mai bine despre toate aspectele inainte de pasul cel mare: lucratul de acasa.
Consider ca e ok sa lucrezi la un studio pana iti formezi cat de cat o idee cu privire la ce inseamna videochat...dupa, fiecare cum considera.
No avatar
DianaMirea933

Eu am cont la epayservices,am avut si la payoneer inainte dar de fiecare data dolarul si euro l-am scos de la bancomat sau pos mai mic cu cel putin 30 de bani fata de cursul valutar din Romania indiferent de banca.
Cum as putea sa scot banii direct in euro sau sa gasesc macar o conversie ok?
No avatar
Anonim1111

epayments isi vor inchide activitatea . deci singura optiune este paxum :)
Scrie răspuns