Merita sa investesti in Logitech BRIO 4K?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
ladybluecat

Buna!

Am un Logitech C920, sunt multumita de camera, insa observ ca uneori imi scade drastic FPS-ul pe site-uri si trebuie sa tot dau restart calculatorului tot la 2-3ore ca sa isi mai revina. Am un calculator i7 si 90+ Mbps upload. Unde sa fie problema?Lucrez pe ImLive, Cams, Xmodels si Xlove.
Oare Logitech Brio 4k m-ar ajuta sa am nivelul FPS mai mare?

De asemenea, care este diferenta dintre LOGITECH Brio 4K simpla si cea Stream Edition? Am citit ca diferenta ar fi licenta X Split pentru un an si/sau ceva diferente la suportul de asezat pe laptop/pc, insa mie ambele imi apar cu suport. Stie cineva exact?

Multumesc!
issabelle

eu am 3 webcamuri. dintre toate brio e cea mai buna, singurul lucru dupa care am "suferit" a fost telecomanda cu care eram obisnuita de la bcc950. nu am ce reprosa camerei. iar in legatura cu fps-urile...asta nu tine neaparat de camera. conexiunea la internet nu este stabila, ai virusi, etc. foloseste OBS si nu vei mai avea probleme daca faci setarile corect
acid

Buna,

Testul pentru upload unde l-ai facut, oare acei 90+ mbps sunt reali ? Conteaza in ce tara sunt hostate siteurile pe care le-ai precizat si apoi facut un test pe fiecare tara.

FPS-urile pot scade din cauza ca placa video se supra incalzeste si cred ca ar trebui schimbarea pastei termice la CPU si GPU. Dupa toate aceste praguri mai poti face si o instalare de windows (10-64bits)

Daca vrei sa treci pe Logitech Brio 4k automat ca iti trebuie o placa video super strong pentru streaming 4k , streamingul 4k se configureaza din OBS.

In concluzie, degeaba investesti in Brio 4k daca PC ul tau nu suporta acest lucru si lucrezi pe 720p / 1080p pentru a castiga FPS-uri.

If you need more help, let me know in PM.
Scrie răspuns