aproximativ acum 5 luni din cauza ca vechiul card paxum nu mergea desi mai aveam bani pe el , mi-am comandat altul nou .
l-am anulat pe cel vechi si insfarist dupa o lunga asteptare astazi primesc cardul , il activez iar banii pe care ii aveam pe vechiul card nu mai apar pe cardul acesta nou.
nu ca ar fi o avere 480 de dolari dar totusi e o zi de munca .....le-am dat mail celor de la paxum , astept sa mi raspunda.
vreau sa stiu daca altcineva s-a mai confruntat cu asemenea situatie , si daca da ce au facut.
mi-au disaprut banii de pe paxum
Agnes;24334 wrote: aproximativ acum 5 luni din cauza ca vechiul card paxum nu mergea desi mai aveam bani pe el , mi-am comandat altul nou .
l-am anulat pe cel vechi si insfarist dupa o lunga asteptare astazi primesc cardul , il activez iar banii pe care ii aveam pe vechiul card nu mai apar pe cardul acesta nou.
nu ca ar fi o avere 480 de dolari dar totusi e o zi de munca .....le-am dat mail celor de la paxum , astept sa mi raspunda.
vreau sa stiu daca altcineva s-a mai confruntat cu asemenea situatie , si daca da ce au facut.
si eu astept din decembrie 500$, cred ca o sa i astept mult si bine. M au trimis la TrueChash care cu toate dovezile fac pe prostii. aia e... riscuri..
si eu astept din decembrie 500$, cred ca o sa i astept mult si bine. M au trimis la TrueChash care cu toate dovezile fac pe prostii. aia e... riscuri..
Nephi;24520 wrote: Si eu tot din Decembrie astept tot aceasi suma
. Doar ca mie mi-au facut manevra la POS , am dat sa fac o tranzactie, s-a blocat bancomatul, nu am primit bani sau chitanta, dar banii au disparut de pe cont... Astept raspuns de la truecash
Exact asa si la mine, dar am primit chitanta cum ca tranzactia nu a fost facuta, doar de pe card aparent
Exact asa si la mine, dar am primit chitanta cum ca tranzactia nu a fost facuta, doar de pe card aparent
- Sara.delicious
Ce metoda folosesti in loc de paxum si ce card multumesc
- Sara.delicious
Agnes;24596 wrote: cardul l-am primit in 3 zile lucratoare, acasa
Tot prin paxum?
Tot prin paxum?