Cosmopayment probleme logare

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
Kitten

De ce de ieri cand încerc sa ma loghez pe cosmopayment , ma pot Loga abia dupa ce imi trimite mail cu "one time security code "? Ați pățit si voi asta ?
No avatar
Keke

Da,se pare ca la fiecare logare vei primi pe e mail un cod care va fi folosit o singura data si care trebuie introdus ca si passcode.E o forma de securitate si de dubla verificare.
No avatar
Kitten

Si iarăși imi apare la transaction history din luna Decembrie o suma cu verde pe care nu o înțeleg de ce apare acolo ca nu am transferat banii respectivi si nici nu apar in cont doar acolo la "history transfer " pe data de la 28 dec , ce ii aia ? Sa fie de la cum au lucrat aseară la profil ?
No avatar
Keke

No idea.Probabil un glitch.
No avatar
violetapop

Buna, voi reusiti sa va logati? Eu primesc 2 mailuri cu 2 coduri de acess, le-am introdus pe amandoua dar nu merge sa ma loghez si pace. Care e problema?
No avatar
meowmeow96

da observ ca se intampla iar , am incercat de ieri sa ma loghez si nu merge , am resetat parola de fiecare data , am schimbat si browserul nimic , suspect , am cerut pe data de 28 decembrie raspuns de la Cosmo pe twitter si raspunsul lor a fost " Sometimes when browsers hit an error it jams up and keeps going to the same error

Try a different browser or computer, or clear your history and cookies

Cosmo Payment
Your card account is fine, it is your devices causing this error"

sper de maine sa functioneze , din cate am inteles cei de la Cosmo sunt in vacanta pana maine .
Scrie răspuns