Ajutor pentru proiectul meu de cercetare

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
Lola_Louise

Salut :),

In primul rand, as dori sa ma prezint: ma numesc Lotte, sunt din Olanda, si lucrez in cercetare si film. In proiectele mele sunt interesata de felul in care ne raportam la sexualitate si intimitate in spatiul digital. Consider ca este un subiect foarte important de discutat, in special in zilele noastre.

Recent, am devenit foarte interesata de lumea videochat-ului. Imi doresc sa lucrez cu acest subiect, in special pentru a sparge tabu-urile si a explora o viziune mai deschisa asupra video-chat-ului si a sexualitatii in general.

Ma intereseaza, de asemenea, si studiourile propriu-zise, in special din punct de vedere estetic, felul in care sunt decorate in stil feminin, dar neutru in acelasi timp. Sunt constienta ca lumea videochat-ului are puncte pozitive si negative, in special legate de mediul de lucru si intimitate. De aceea, as vrea tare mult sa vorbesc cu voi (pe Skype, daca e posibil), cele care lucrati deja in acest domeniu. Mentionez ca intimitatea si anonimitatea persoanelor implicate este o prioritate, in special in legatura cu acest subiect, si nu as filma sau inregistra nimic fara a cere acordul in prealabil.

As vrea sa stiu mai multe despre felul in care va raportati la spatiul digital, si ce fel de relatii decurg din acest mediu.

Momentan, lucrez la un proiect pe aceasta tema, si as vrea doar sa aflu mai multe. Fara sa judec pe nimeni, as vrea sa avem o discutie deschisa si sa va aflu opiniile. Mi-ar placea mult sa discut cu voi!

As vrea, de asemenea, sa iau legatura cu studiouri de videochat. Daca aveti vreun contact care ar fi dispus sa imi spuna mai multe, va rog sa imi spuneti!

De asemenea, va pot arata munca mea.

Mentionez ca nu vorbesc romana, si am rugat o prietena sa ma ajute sa traduc acest mesaj.

Multumesc mult,

Lotte
No avatar
Yasmina

salut, pot sa-ti raspund la orice intrebari ai....pe skype ma gasesti virginsoprano vb ok si in engleza n ai nevoie de translator...lucrez in domeniu de 8 ani , la inceput la studio apoi ca model independent ...succes !
No avatar
andreib

Stie careva daca este vreo diferenta la chaturbate de trafic daca intri in broswer sau daca downloadezi programul external?
No avatar
Lola_Louise

Yasmina;23831 wrote: salut, pot sa-ti raspund la orice intrebari ai....pe skype ma gasesti virginsoprano vb ok si in engleza n ai nevoie de translator...lucrez in domeniu de 8 ani , la inceput la studio apoi ca model independent ...succes !

Hi Yasmina! Thank's that would be great :) I'll add you on skype! Happy hollidays!
Lotte
Scrie răspuns