Intrebari tehnice

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
Alex123

Salut,

Sunt Alex, si doresc sa incep sa lucrez acasa. Am avut cateva experiente neplacute cu studiourile, si ulterior am luat decizia de a lucra in mediul creat de mine.

Am incercat sa caut thread-uri tehnice, dar din pacate 80 % din acestea sunt despre Paxum.
Din pacate pe partea de lumini nu am cea mai mare experienta ... am cumparat un stativ cu fasung si 2 becuri, doar ca lumina nu este prea puternica si este mult prea alba... doresc sa pun 2 stative ( stanga/dreapta ) si probabil le voi cumpara pe cele cu 2 fasunguri.
Ce becuri sa cumpar/ ce marca / ce temperatura de culoare / ar fi ok unul rece si unul cald ?
Facand acasa, nu doresc ca investita sa fie una foarte mare, dar totusi ar vrea sa se vada cat de cat ok locul unde voi face.

Va multumesc anticipat pentru raspunsuri.
No avatar
Guest

Salut. Important este sa ai si lumina in tavan. Eu iau becurile pentru umbrele albe si pe cele din tavan galbene. Iti recomand sa ai o lustra cu minim 3 becuri, daca camera e mai mare, posibil sa trebuiasca mai multe.
No avatar
Alex123

Problema este ca lumina din tavan imi "bate" direct pe frunte si o "arde" ... as prefera sa folosesc ceva pus mai la distanta .. stanga-dreapta
No avatar
Guest

Cauta la F64: softbox-uri. Sunt pana in 500 lei. 2 stative cu lumina rece, destul de puternica. Daca nu investesti de la inceput in calitate, nu te astepta sa ai rezultate bune. Cel mai bine este sa investesti și pe parcurs vor veni si rezultatele. :)
No avatar
Alex123

Am comandat asta : https://www.f64.ro/fancier-studio-kit-sfl-4-set-2-lampi-led-8x30w-2-stative-2-softboxuri-50x70cm-husa-transport/p
Scrie răspuns