Help! Skrill

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
MIssy

Buna! Oare poate sa ma ajute cineva cu niste info referitor la skrill? Cum e cu verificarea? Cam cit timp dureaza? Tocmai am transferat modalitatile de plata la skrill si m-am trezit ca banii au intrat in cont( skrill) dar pot doar sa ii privesc...nu sa ma si folosesc de ei, deoarece...Verificarea.
No avatar
Rimela

MIssy;22451 wrote: Buna! Oare poate sa ma ajute cineva cu niste info referitor la skrill? Cum e cu verificarea? Cam cit timp dureaza? Tocmai am transferat modalitatile de plata la skrill si m-am trezit ca banii au intrat in cont( skrill) dar pot doar sa ii privesc...nu sa ma si folosesc de ei, deoarece...Verificarea.

Nu cred ca foloseste pera multa lume Skrill inca, dar uite aici ce a scris Nadia la alt subiect referitor la Skrill

''Cam in 10 zile calendaristice, am cerut cardul luni dimineata, mi-a ajuns miercuri saptamana urmatoare. Retragere ATM 900 eur pe zi, maxim 27.900 eur pe luna. Tranzactii POS maxim 2700 euro pe zi, 83.700 eur pe luna. Limitele astea se aplica dupa ce contul ti-a fost verificat

Te aproba cu buletinul, care e acceptat si ca proof of address, DAR - vezi ca aici a durat fix doua saptamani sa ma verifice. Taxele sunt maricele, 1.75% din suma la ATM + conversion rate, nu e flat fee cum e la Paxum, si 7.99% din suma totala daca trimiti pe external card (au aceeasi functie cu trimisul banilor pe external card ca si Paxum). Chiar si asa, sunt pe piata din 2001, aplicatia e intuitiva si par sa fie foarte seriosi, chiar prefer sa platesc in plus si sa scap de stress. Vedem, iti zic mai in detaliu dupa prima experienta reala cu ei''
Sper sa te ajute …...
No avatar
MIssy

Pfff....m-au nenorocit cu verificarea de 2 sapt. M-a luat plînsul. Si nici nu ai un chat on-line sa poti vb cu ei. Multumesc frumos pt raspuns, Rimela.
No avatar
MIssy

Pfff...2 săpt verificarea. Sint nenorocita. M-a luat plînsul . De card nu sint interesata, prea mari comisioane la schimb. Eu speram doar sa ii pot transfera in cont bancar. Dar aparent pot sa ma ling pe bot. Mulțumesc pt răspuns , Rimela.
No avatar
Nadia

Hey, Missy! Intr-adevar, cam doua saptamani a durat verificarea la mine, insa eu mi-am facut contul la inceputul lui septembrie, chiar cand a fost introdusa metoda de plata pe LJ. Ma gandesc ca alte cateva mii de modele au facut acelasi lucru in zilele alea, deci e posibil ca verificarea sa fi fost intarziata din cauza asta :).

Nu te supara, se rezolva toate, e enervant ca trebuie sa astepti acum dupa proprii bani, insa mie skrill imi par foarte faini si net superiori Paxum din toate punctele de vedere. O sa fie bine >:D<

P.S.: Eventual suna-i pe numarul de UK, care se ocupa de Romania si explica-le ca e ceva urgent. Parca termenul de verificare era de 48 de ore cand i-am intrebat eu. Oricum, roaga-i insistent sa te aprobe mai repede, merita sa incerci.
No avatar
MIssy

Mulțumesc de răspuns , Nadia. :)) gind la gind. In week-end nu e posibil sa ii contactezi...dar...Luni am de gind sa sun si sa fiu cit mai convingătoare...sîcîitoare etc... :)) poate poate.. ma bucur ca aud si pareri pozitive despre ei...ca si comisioane nu mi se par răi deloc. Comparativ cu altii zic. ;)
No avatar
Nadia

MIssy;22456 wrote: Mulțumesc de răspuns , Nadia. :)) gind la gind. In week-end nu e posibil sa ii contactezi...dar...Luni am de gind sa sun si sa fiu cit mai convingătoare...sîcîitoare etc... :)) poate poate.. ma bucur ca aud si pareri pozitive despre ei...ca si comisioane nu mi se par răi deloc. Comparativ cu altii zic. ;)

Cu mare drag, Missy. Doar la transferul pe card extern imi pare scump, acel comision de 7.99% din suma, totusi sunt 80 de dolari la mia de dolari transferata... de aia ziceam ca e cel mai bine sa iti iei card de la ei. Iti transferi 50 de lei de pe orice alt card bancar in contul Skrill si iti comanzi cardul, ajunge in maxim doua saptamani si ala. Numai bine, pana la jumatatea lui Noiembrie o sa fii si verificata, si cu cardu-n mana. In paralel, poti sa-ti transferi in contul bancar romanesc strict cati bani vrei sa declari, daca vrei sa-i investesti in ceva pe termen lung si vrei sa stai linistita, si cardul il poti folosi pt facturi, cumparaturi, distractie, etc si aia-s banii tai on the side. Eu asa fac :D
No avatar
MIssy

Pai stai putin, eu tocmai asta incercam sa evit. Contul skrill e in euro si vreau sa transfer tot intr-un cont in euro care il am aici. Reiffhaisen. Am inţeles ca transferul catre cont bancar e de doar 5.50€. In alta moneda iti adauga 3.99% la ăia 5.50.
No avatar
Agnes

tocmai ce mi-am facut cont pe skrill.
fetele care si-au comandat cardul , m-ati putea ajuta sa imi spuneti cum ati facut asta ?
stau de o ora la ei pe site si chiar nu am gasit nimic
multumesc mult
No avatar
MIssy

Bună ,Agnes. Cred ca trebuie sa iti faca verificarea contului si abia apoi poti comanda cardul. Cred... eu incă nu l-am comandat, doar imi dau cu presupusul.
Scrie răspuns