Followers chaturbate
babydoll;21734 wrote: Se pot transfera followersi de pe un cont vechi pe un cont nou de chaturbate? Este cineva care a facut asta recent? Din ce am citit parerile sunt impartite.
Nu se poate
Anunta-i si tu pe contul vechi,daca mai intri pe el,sa iti dea follow pe cel nou.asta e cam tot ce asi putea face.
Nu se poate
- ILoveSummer
babydoll;21734 wrote: Se pot transfera followersi de pe un cont vechi pe un cont nou de chaturbate? Este cineva care a facut asta recent? Din ce am citit parerile sunt impartite.
Da, se poate!! Așteaptă să îți răspundă la mail, iti vor cere numele contului vechi + al celui nou, dupa care îți vor cere să faci o poza cu tine, ținând în mana o hârtie, pe care sa fie scrise ambele nume, ale contului vechi, cât si al celui nou, data + un cuvânt ales de ei. Asta mi-au cerut mie! Toata procedura a durat o zi!
Da, se poate!! Așteaptă să îți răspundă la mail, iti vor cere numele contului vechi + al celui nou, dupa care îți vor cere să faci o poza cu tine, ținând în mana o hârtie, pe care sa fie scrise ambele nume, ale contului vechi, cât si al celui nou, data + un cuvânt ales de ei. Asta mi-au cerut mie! Toata procedura a durat o zi!
ILoveSummer;21741 wrote: Da, se poate!! Așteaptă să îți răspundă la mail, iti vor cere numele contului vechi + al celui nou, dupa care îți vor cere să faci o poza cu tine, ținând în mana o hârtie, pe care sa fie scrise ambele nume, ale contului vechi, cât si al celui nou, data + un cuvânt ales de ei. Asta mi-au cerut mie! Toata procedura a durat o zi!
Cand anume ti ai facut transferul de followersi? Recent? Ca am mai gasit pe forumuri ca inainte se putea dar acum nu . Da astept oricum am observat ca au probleme cu site ul
Cand anume ti ai facut transferul de followersi? Recent? Ca am mai gasit pe forumuri ca inainte se putea dar acum nu . Da astept oricum am observat ca au probleme cu site ul
- ILoveSummer
babydoll;21742 wrote: Cand anume ti ai facut transferul de followersi? Recent? Ca am mai gasit pe forumuri ca inainte se putea dar acum nu . Da astept oricum am observat ca au probleme cu site ul
Da, recent... in jur de 2 luni!
Da, recent... in jur de 2 luni!