Studioul imi poate face rau?

Daca esti model in cautarea unui loc de munca in orasul tau sau daca esti studio si faci angajari, posteaza aici anuntul tau.
No avatar
AndaAngel

Buna seara.
Am lucrat la Studio Selen 2 ani.Anul trecut dupa ce am aflat ca mi-au pus filmulete pe youtube si mi-au facut facebook cu nickul postand poze din Nude Chat dupa Streamray,am decis sa plec.Am gsit alt studio,a inceput sa imi mearga extrem de bine eram foarte ok,banutii veneau lejer ,eram ajutata de echipa studioului eram pe drumul cel bun.
Ieri in schimb Cristi,patronul de la Selen mi-a dat un mail,cum ca stie ca lucrez la White Agency si ca daca nu ma intorc la Selen toate privaturile mele vor fi pe facebook si pe instagram.La el nu aveam incasarile atat de mari ca acum,practic s-au dublat.Posibil sa vada ca sunt sus pe MFC?Si asta sa vrea?Pot face ceva,sa merg la politie?Eu acum am contract de munca legal la el nu aveam,o sa am eu probleme?
No avatar
Guest

AndaAngel;20878 wrote: Buna seara.
Am lucrat la Studio Selen 2 ani.Anul trecut dupa ce am aflat ca mi-au pus filmulete pe youtube si mi-au facut facebook cu nickul postand poze din Nude Chat dupa Streamray,am decis sa plec.Am gsit alt studio,a inceput sa imi mearga extrem de bine eram foarte ok,banutii veneau lejer ,eram ajutata de echipa studioului eram pe drumul cel bun.
Ieri in schimb Cristi,patronul de la Selen mi-a dat un mail,cum ca stie ca lucrez la White Agency si ca daca nu ma intorc la Selen toate privaturile mele vor fi pe facebook si pe instagram.La el nu aveam incasarile atat de mari ca acum,practic s-au dublat.Posibil sa vada ca sunt sus pe MFC?Si asta sa vrea?Pot face ceva,sa merg la politie?Eu acum am contract de munca legal la el nu aveam,o sa am eu probleme?

Daca ti-ai asumat acest job nu trebuie sa ai frica, postarea de materiale nude sau de alta natura ca forma de santaj ...e "parnaie" ;) deci, cand intri in acest domeniu trebuie sa iei in calcul si partea negativa ce poata sa survina din diferitele colaborari, sfatul meu e sa nu te stresezi, sa iti asumi jobul si sa iti vezi de viata ta.
Deschide ochii bn pe viitor cu cine vrei sa colaborezi.
Gura lumii nu o poti oprii si pana la urma pt fiecare este o rezolvare cand nu isi poate accepta realitatea.
In leg cu cine si unde te poate vedea...clar orice model vechi poate vedea alt model daca stie ce si cum sa caute.

BE STRONG !!!

si inca ceva, cu probleme de genu sa deschizi un subiect in alta sectiune si nu la Locuri de munca pt ca nu are nici o legatura, totusi sa pastram putin disciplina/ordine in forumul asta. multumesc
Scrie răspuns