Cum sa ai un start bun pe chaturbate

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
lollipop

Aloha darlings ❤ Dupa o pauza de 3 luni mi-a picat camscoreul pe mfc de la 3500 la 1000 si de la sfarsitul lui mai ma chinui sa adun trafic si implicit incasari mai mari ca sa il cresc la loc. Ma streseaza sa il vad cat de usor pica la loc si imi taie motivatia de a sta mai mult online (deobicei stau intre 3-6 ore in functie de stare si cum merge treaba), cu atat mai mult cu cat am vazut diferente substantiale de trafic in functie de camscore.

Vreau sa incerc si chaturbate in curand si vreau sa profit la maxim de promovarea din prima saptamana. O sa stau doar pe el pana imi intru in ritm si o sa lucrez 2 cu 2 (in afara de primele zile in care o sa fie zilnic, apoi cu weekly schedule anuntat in bio si pe twitter), cel putin 7-8 ore. Pentru lumini am softboxuri, iar calitatea imaginii ar trebui sa fie foarte buna pentru ca o sa folosesc obs.

Cele care aveti succes si incasari bune (peste 3000$ la perioada) ce sfaturi aveti? Ca stil de lucru, fac countdownuri pentru topless, naked, oil, shower in public, si vreau sa incerc ticket shows pentru bj/cumshow. Targetul meu pentru ticket shows este minim 10 sau 20 de membri, 400 tkns per ticket, in functie de show. Mie mi se pare super rezonabil (comparand cu un pvt care ar fi mult mai scump) si sunt curioasa voi ce ziceti, e realizabil? Cat de bine va functioneaza ticket shows? Mi se pare o idee super si abia astept sa o incerc :D
In rest, ca si comparatie cu mfc, cum vi se pare chaturbate? Cum sunt membrii? Alte pareri si sfaturi sunt bine venite si super apreciate ❤
No avatar
Birdie

Hello!
Mie CB si MFC mi se par cele mai bune site-uri ever! Niste daruri pe pamant <3
Eu niciodata nu am lucrat cu un studio, deci nu am avut parte de "coaching" si, neavant experienta pe freechat, lucrand doar pe siteuri cu chat exclusiv privat, nu am profitat de la inceput, ba chiar l-am ignorat. Din cate stiu CB nu ofera promovare modelelor noi in schimb cu tag-uri iti faci o audienta super repejor.
Cat despre crazy ticket, foarte putini o sa dea 400tk. De obicei se vand biletele cu 50-100, maxim 200 daca chiqr faci ceva novelty.
Cat despre private, rar sunt unii care cer prv atata timp cat pe site sunt alte zeci de persoane care fac show pe free, motivate de tipsuri.
Cel mai bine e sa te gandesti la ceva jocuri interactive pentru toata camera.
Also, lush+jucarii = happiness
Cel putin asta merge la mine si rare sunt zile in care sa ma deloghez fara 7-10000tk
No avatar
Dedelina

Bună. Pot sa te întreb cam după cât timp ai început sa faci bani pe chaturbate? Gen măcar peste 2000 de tokeni zilnic?
Scrie răspuns