Chaturbate -no traffic

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
nmuser

hello,cine lucreaza pe CB,a mai observat ca in ultima perioada(cam de 1 luna asa cred)nu prea mai este trafic,abia strang viewers,tippers de la 40-60 abia daca ajung la 10,merge foarte prost in perioada asta,am urmarit si pe la altii si am vazut ca ,chiar si modelele de top cu 5K+ viewers au acum 800/1k VIEWERS,a mai observat cineva acest lucru sau sunt eu :-/
Multumesc!
No avatar
Guest

nmuser;19568 wrote: hello,cine lucreaza pe CB,a mai observat ca in ultima perioada(cam de 1 luna asa cred)nu prea mai este trafic,abia strang viewers,tippers de la 40-60 abia daca ajung la 10,merge foarte prost in perioada asta,am urmarit si pe la altii si am vazut ca ,chiar si modelele de top cu 5K+ viewers au acum 800/1k VIEWERS,a mai observat cineva acest lucru sau sunt eu :-/
Multumesc!
Buna, totul e OK cu munca pe CB.
Inca ceva, nu te compara cu nimeni la munca ;) . Incearca sa fi cat mai organizata, sa ai toti pasii necesari impliniti, sa iti respecti un program, o atitudine in contrast cu ziua respectiva si abordarile cat mai naturale. :)
Nu exista motiv sa nu ai lume, membrii etc... dar mereu NU UITA ... la sfarsitul zilei trebuie sa fi INTERESATA numai daca ti-ai respectat orele impuse pe ziua respectiva si nu cati $ ai facut... pt ca facand totul bine si foarte bine $$$ o sa vina ei CU SIGURANTA!
Gandeste pt "long run" si nu pt moment ;) !

Multa bafta !
No avatar
nmuser

Mrvc;19580 wrote: Buna, totul e OK cu munca pe CB.
Inca ceva, nu te compara cu nimeni la munca ;) . Incearca sa fi cat mai organizata, sa ai toti pasii necesari impliniti, sa iti respecti un program, o atitudine in contrast cu ziua respectiva si abordarile cat mai naturale. :)
Nu exista motiv sa nu ai lume, membrii etc... dar mereu NU UITA ... la sfarsitul zilei trebuie sa fi INTERESATA numai daca ti-ai respectat orele impuse pe ziua respectiva si nu cati $ ai facut... pt ca facand totul bine si foarte bine $$$ o sa vina ei CU SIGURANTA!
Gandeste pt "long run" si nu pt moment ;) !

Multa bafta !

asta si fac,pana acum nu am avut probleme,insa de 1 luna asa parca totul este mai greu,respect orarul,nu am schimbat nimic din ceea ce faceam acum 2 3 luni si totul era ok:)
p.s: nu ma compar cu absoult nimeni,fiecare are personalitatea,show,experienta etc...doar ca si cele mai bune parca acum nu mai sunt asa cautate..
No avatar
Guest

nmuser;19584 wrote: asta si fac,pana acum nu am avut probleme,insa de 1 luna asa parca totul este mai greu,respect orarul,nu am schimbat nimic din ceea ce faceam acum 2 3 luni si totul era ok:)
p.s: nu ma compar cu absoult nimeni,fiecare are personalitatea,show,experienta etc...doar ca si cele mai bune parca acum nu mai sunt asa cautate..

Tin sa iti argumentez ca NU ESTE ASA. Colaborez cu fete din "my team" de peste 10 ani, lucrand pe diferite site uri si totul e chiar ok. INCLUSIV pe CB.
Cand scade numarul de membrii sau un model nu mai este cautat trebuie sa schimbe ceva, sa aduca acel "mister" in camera sub alta forma ;) (fie o imbracaminte diferita, o pozitie, o abordare etc. ) Nu uita ! Micile detalii carora unii nu le dau importanta ...fac diferenta ;) !
No avatar
nmuser

Mrvc;19586 wrote: Tin sa iti argumentez ca NU ESTE ASA. Colaborez cu fete din "my team" de peste 10 ani, lucrand pe diferite site uri si totul e chiar ok. INCLUSIV pe CB.
Cand scade numarul de membrii sau un model nu mai este cautat trebuie sa schimbe ceva, sa aduca acel "mister" in camera sub alta forma ;) (fie o imbracaminte diferita, o pozitie, o abordare etc. ) Nu uita ! Micile detalii carora unii nu le dau importanta ...fac diferenta ;) !

Multumesc de raspunsuri si ajutor!!!
No avatar
Guest

cu mare drag, oricand !
mult succes in continuare.
Nord

CB nu are probleme cu traficul ba dimpotriva e in continua crestere! Incearca sa schimbi ceva la modul tau de abordare poate o sa incepi sa ai traffic!
Mult succes!
Live Cams | Live Sex |
Scrie răspuns