CAMPLACE-METODA DE PLATA

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
Alexys94

VA rog sa imi spuneti si mie voi cum va luati banii dupa CAMPLACE??? Vad ca au metoda doar prin cont bancar , dar stiu ca nu este ok sa primesc bani direct de la o firma...voi ce spuneti???
Nord

De ce sa nu fie ok sa primesti bani de la o firma? Daca ei au doar metoda asta de plata trebuie sa te conformezi in lipsa de alternative!
Live Cams | Live Sex |
No avatar
Alexys94

Nord;16751 wrote: De ce sa nu fie ok sa primesti bani de la o firma? Daca ei au doar metoda asta de plata trebuie sa te conformezi in lipsa de alternative!

Deoarece am.inteles ca nu este ok daca apare la banca bani de la o firma ...voi fi trasa la raspundere de unde sunt acei bani...
Nord

Alexys94;16760 wrote: Deoarece am.inteles ca nu este ok daca apare la banca bani de la o firma ...voi fi trasa la raspundere de unde sunt acei bani...

Dupa ce lege au dat astia in ultimul timp o sa fim cu totii trasi la raspundere daca primim sume mai mari de 1000 de euro din strainatate o sa trebuiasca sa le justificam si noi si cel care le trimite indiferent ca e firma sau persoana fizica!
Se pare ca alesii nostrii incearca prin toate puterile sa dea in cap celor mici ca alora mari oricum nu le pasa! Dar pana intra legea in vigoare nu ar trebuii sa ai probleme, cei de la banca inca nu au dreptul sa te puna sa justifici tu banii ei sunt doar o societate comerciala, insa pot bloca tranzactia la cererea fiscului pana la clarificari dar nu cred ca este cazul!
Live Cams | Live Sex |
No avatar
Keke

Nord;16786 wrote: Dupa ce lege au dat astia in ultimul timp o sa fim cu totii trasi la raspundere daca primim sume mai mari de 1000 de euro din strainatate o sa trebuiasca sa le justificam si noi si cel care le trimite indiferent ca e firma sau persoana fizica!
Se pare ca alesii nostrii incearca prin toate puterile sa dea in cap celor mici ca alora mari oricum nu le pasa! Dar pana intra legea in vigoare nu ar trebuii sa ai probleme, cei de la banca inca nu au dreptul sa te puna sa justifici tu banii ei sunt doar o societate comerciala, insa pot bloca tranzactia la cererea fiscului pana la clarificari dar nu cred ca este cazul!

🙁....1000e la tranzactie?sau pe luna?Spun si de cand va fi acesta lege in vigoare?
No avatar
Buttercup

Keke;16789 wrote: 🙁....1000e la tranzactie?sau pe luna?Spun si de cand va fi acesta lege in vigoare?

Tranzactie (transfer mai degrabă, nu retrageri). In curând, pentru că așa cer normele europene.
No avatar
Keke

Buttercup;16797 wrote: Tranzactie (transfer mai degrabă, nu retrageri). In curând, pentru că așa cer normele europene.
Si asta afecteaza si servicii precum WesternUnion sau MoneyGram?
No avatar
Buttercup

Keke;16799 wrote: Si asta afecteaza si servicii precum WesternUnion sau MoneyGram?

Cred ca da. Logic asa ar fi, ca toate formele din țară sa se supună legislației, indiferent ca sunt doar procesator de plăți sau banca.
No avatar
Keke

Buttercup;16801 wrote: Cred ca da. Logic asa ar fi, ca toate formele din țară sa se supună legislației, indiferent ca sunt doar procesator de plăți sau banca.

Asta inseamna clar ca Wire-urile de la site-uri in conturile bancare nu mai sunt o optiune..bineinteles exceptie pt cei care isi platesc impozitele....
Nord

Keke;16802 wrote: Asta inseamna clar ca Wire-urile de la site-uri in conturile bancare nu mai sunt o optiune..bineinteles exceptie pt cei care isi platesc impozitele....

Exceptie o sa faca doar conturile bancare business pentru ca banca nu are de unde sa stii tu daca iti platesti taxele sau nu!
Live Cams | Live Sex |
Scrie răspuns