Buna ziua. As dori sa ma interesez fetele mai plunite cum isi ascund burtica in fata la webcam :">
Va multumesc pentru idei. ;)
plinute
dorli;14738 wrote: Buna ziua. As dori sa ma interesez fetele mai plunite cum isi ascund burtica in fata la webcam :">
Va multumesc pentru idei.
chiloti cu talie foarte inalta? sau nu sta doar in sutien, tine top-ul pe tine iar in momentul privatului da doar bretelele jos si lasa-l sa stea pe burta sub sani
sper ca ajuta , altceva nu stiu...
chiloti cu talie foarte inalta? sau nu sta doar in sutien, tine top-ul pe tine iar in momentul privatului da doar bretelele jos si lasa-l sa stea pe burta sub sani
dorli;14738 wrote: Buna ziua. As dori sa ma interesez fetele mai plunite cum isi ascund burtica in fata la webcam :">
Nu trebuie sa ascunzi nimic! Cei care consuma genul asta de show cu chubby sau BBWs doresc sa vada tot nu sa ascunzi pentru ei burtica ta poate fi ceva extrem de sexy! Si crede-ma sunt extrem de multi cei care cauta chubby girls pe site-uri este o nisa extrem de populara! Asa ca simte-te bine in corpul tau cel din fata monitorului este extrem de atras de tine de aia este in chat room-ul tau!
Bafta acolo!
Nu trebuie sa ascunzi nimic! Cei care consuma genul asta de show cu chubby sau BBWs doresc sa vada tot nu sa ascunzi pentru ei burtica ta poate fi ceva extrem de sexy! Si crede-ma sunt extrem de multi cei care cauta chubby girls pe site-uri este o nisa extrem de populara! Asa ca simte-te bine in corpul tau cel din fata monitorului este extrem de atras de tine de aia este in chat room-ul tau!
Bafta acolo!
Live Cams | Live Sex |
NU ascunzi burtica ,o arati, o fluturi o zgaltzai si o tremuri ,sunt innebuniti dupa asta.. the more ,the better pt categoria BBW ,jiggle the fat baby ,and flaunt what mama gave ya ,be proud in ur skin ei asta vor sa vada ca esti happy in pielea ta ,in prmul rand nu te treci la modele slim/sau nush trece-te la chubby sau BBW sau la Curvy,fiind in categoria potrivita de aici poti face tot ce vrei cu burtica ,iti vor cere de ex. sa o masezi ,pe ei asta ii face fericiti...Nu o ascunde si nu te ascunde ,insa nu arata tot din prima ,ia-i cu multa vrajeala povesti da-o-n discutii trage de timp ,interesul tau e sa faci bani si sa-ti faci membrii loiali,the regulars ..Asa ca fetele mai plinute nu-si ascund burtica ,sau fundul mare sau ce au ele mai cu extra ham ,pt categoria curvy ,bbw ,chubby sunt perfecte...Si ignora frustratii(de fel si aia ii dau in cap dar daca nu se kk pe ei nu se simt bine)Good luck!$$$>:D<;)SHOW the belly!Baga-le un dans din buric
):P;)
LOLLITA;16406 wrote: NU ascunzi burtica ,o arati, o fluturi o zgaltzai si o tremuri ,sunt innebuniti dupa asta.. the more ,the better pt categoria BBW ,jiggle the fat baby ,and flaunt what mama gave ya ,be proud in ur skin ei asta vor sa vada ca esti happy in pielea ta ,in prmul rand nu te treci la modele slim/sau nush trece-te la chubby sau BBW sau la Curvy,fiind in categoria potrivita de aici poti face tot ce vrei cu burtica ,iti vor cere de ex. sa o masezi ,pe ei asta ii face fericiti...Nu o ascunde si nu te ascunde ,insa nu arata tot din prima ,ia-i cu multa vrajeala povesti da-o-n discutii trage de timp ,interesul tau e sa faci bani si sa-ti faci membrii loiali,the regulars ..Asa ca fetele mai plinute nu-si ascund burtica ,sau fundul mare sau ce au ele mai cu extra ham ,pt categoria curvy ,bbw ,chubby sunt perfecte...Si ignora frustratii(de fel si aia ii dau in cap dar daca nu se kk pe ei nu se simt bine)Good luck!$$$>:D
Lollitaaaa,ce m-ai facut sa rad!!!Danke,cred ca mi-ai dat o idee buna!
Lollitaaaa,ce m-ai facut sa rad!!!Danke,cred ca mi-ai dat o idee buna!
- EliteAgency
Nu trebuie sa ascunzi nimic! Incurajam ideea de body positivity si naturalete care este deseori apreciata de membrii.