Inregistrare SRL ca si metoda de plata de LJ si Streamate

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
raisa

Seara buna tuturor, de curand am decis sa muncesc ca si model independent si cum vreau sa muncesc legal mi-am deschis un srl. Dupa ce am inregistrat toate datele firmei pe LJ imi arata ca cererea mea este spre aprobare inca (e aproape 2 zile) si nu inteleg de ce dureaza atat de mult. Intrebarile mele sunt:
1.Dupa ce imi aproba si ma inregistreaza in sistem cu datele firmei, dupa ce se termina perioada eu trebuie sa fac o factura pe suma castigata, o trimit pe email si ei imi transfera banii in contul firmei de unde ii pot retrage?
2. Ati auzit de cazuri in care modelelor independente nu le-au fost acceptata ca si metoda de plata colaborarea cu o firma?
3. Am incercat sa fac acelasi lucru si pe Streamate dar din cate am vazut ei nu au aceasta optiune? le-am trimis mail dar inca nu mi-au raspuns.
4.In afara de LJ si Streamate ce alte siteuri cu categorie non adult cunoasteti?

Va multumesc anticipat pentru timpul vostru, mereu mi-ati fost de mare ajutor:*
No avatar
raisa

Se pare ca nimeni nu stie😕?
Scrie răspuns