Epayments hellp !

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
Alle

Buna ziua .Am facut cont pe Epayments . Este activ . Cum pot sa dau comanda de card din moment ce eu nu am bani pe cont ? Am bagat e-wallet pe (chaturbate ) la metoda de plata si mi sa spus ca dureaza pana intra banii in cont . Ii pot primii sau nu? Trebuie sa mai fac altceva la cont ? Am senzatia ca lipseste ceva chiar daca este verificat ... multumesc frumos ptr eventualele raspunsuri !
No avatar
Budincacupaine

Momentan epayments nu mai emit carduri. Aceasta situatie este de pe data de 11 aprilie. E posibil de luna aceasta sa dea drumul la carduri. In rest, imi pare rau nu te pot ajuta cu alte informatii pentru ca nu am primit niciodata in epayments. Sper sa te poata lamuri altcineva de pe aici.
arabu1988

Alle;13234 wrote: Buna ziua .Am facut cont pe Epayments . Este activ . Cum pot sa dau comanda de card din moment ce eu nu am bani pe cont ? Am bagat e-wallet pe (chaturbate ) la metoda de plata si mi sa spus ca dureaza pana intra banii in cont . Ii pot primii sau nu? Trebuie sa mai fac altceva la cont ? Am senzatia ca lipseste ceva chiar daca este verificat ... multumesc frumos ptr eventualele raspunsuri !
buna
parera mea daca inca nu ai primit banii de la chaturbate sa dai mail lor si sa bag alta metoda de plata ca sa poat si asa si sa spui sa iti trimite banii pe nou ta metoda de plata ca e cu epayments nimic clear eu nu am auzit pe nimin sa fii primit banii cu epayments sau a scos banii din epayments
We only have what we Give
No avatar
pallino

i have verificate account on epayments, is possible open another account with another name (my parent) with same address (billet) and same ip? or they block 1° account?
is possible send money from 1° to 2° account? (another user) ho much is max limit?
for example can i transfer 5k or 10k usd online?
thanks
No avatar
wetladyjoy

Budincacupaine;13235 wrote: Momentan epayments nu mai emit carduri. Aceasta situatie este de pe data de 11 aprilie. E posibil de luna aceasta sa dea drumul la carduri. In rest, imi pare rau nu te pot ajuta cu alte informatii pentru ca nu am primit niciodata in epayments. Sper sa te poata lamuri altcineva de pe aici.

eu am comandat de pe bongacams, l-am primit dar nu ma pricep[ sa il activez, ma poate ajuta cineva?multumesc
Scrie răspuns