Probleme Paxum Chaturbate

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
cosmicfox666

Cum nu putea sa fie totul roz, au aparut problemele, sa va explic de la inceput.

In decurs a doua zile am solicitat 2 daily payouts de la chaturbate , prima in valoare de 64.15 iar a doua plata in valoare de 80.15. Prima plata am primit-o corespunzator dar a doua a venit la fel, adica mi-au trimis iar 64.15 dolari in loc de 80.15. Minus 16 dolari.

Ca prima reactie l-am contactat pe Octav pentru ca imi e mult mai usor sa ma exprim in limba mea materna, i-am explicat situatia si a spus ca e de la ei, au trimis ei plata gresit.Am dat mail la chaturbate si mi-au spus in felul urmator:

A Paxum payment we’ve sent to you was returned to us as undeliverable.
Please contact Paxum support and let us know when we should try again, or if we should send to a different Paxum email address.
Other options to receive payments include Check by mail (let us know if you’d like to change your payment method)
Let us know if you require any further assistance, and we will be happy to help!

Acum, cand mi-am verificat contul am observat ca sunt pe minus cu vreo 40 de dolari. Ieri dupa ce am cerut cardul am ramas cu vreo 20 de dolari. Am verificat istoricul si am observat ca a doua plata a fost trimisa inapoi la chaturbate.

Ca o paranteza am cerut un cupon penru cardul paxum si am primit 129 de tokeni in cont :)))))

Ce parere aveti de ce se intampla aici, e frumos? :))
https://discord.gg/BQYKeXZ - Webcam Models Romania Discord
Oldshadow

nimic nu o sa fie usor problemele abeea incep si anume cu platile paxum este bun dar majoritatea au cont acolo si asta ii va da peste cap
No avatar
wetladyjoy

cosmicfox666;12042 wrote: Cum nu putea sa fie totul roz, au aparut problemele, sa va explic de la inceput.

In decurs a doua zile am solicitat 2 daily payouts de la chaturbate , prima in valoare de 64.15 iar a doua plata in valoare de 80.15. Prima plata am primit-o corespunzator dar a doua a venit la fel, adica mi-au trimis iar 64.15 dolari in loc de 80.15. Minus 16 dolari.

Ca prima reactie l-am contactat pe Octav pentru ca imi e mult mai usor sa ma exprim in limba mea materna, i-am explicat situatia si a spus ca e de la ei, au trimis ei plata gresit.Am dat mail la chaturbate si mi-au spus in felul urmator:

Acum, cand mi-am verificat contul am observat ca sunt pe minus cu vreo 40 de dolari. Ieri dupa ce am cerut cardul am ramas cu vreo 20 de dolari. Am verificat istoricul si am observat ca a doua plata a fost trimisa inapoi la chaturbate.

Ca o paranteza am cerut un cupon penru cardul paxum si am primit 129 de tokeni in cont :)))))

ceva de genul am patit si eu, am cerut plata zilnica pt 1200$, ieri am primit mail de la cb ca s-au virat catre paxum 1195 si azi...surpriza, primesc mail de la cb ca paxum a refuzat plata.ce sa mai cred?
ralucka

ti-au raspuns de ce ti-au refuzat plata ?
No avatar
wetladyjoy

nici nu am mai dat mail...am schimbat pe cosmo, astept sa vad banii in contul meu cb si sa ii trimit pe cosmo
ralucka

mama daca nici paxum nu merge atunci nu stiu ce o sa facem :( imi vine deja rau
No avatar
cosmicfox666

mi-au spus ca totul se va rezolva in scurt timp... Am trimis si eu niste bani pe cosmo acum vreo 5 zile, inca nu i-am primit. contul neverificat.. vai de mama lor.. sincer, nu iti recomand sa trimiti pe cosmo.. nici 50 de dolari de proba..
https://discord.gg/BQYKeXZ - Webcam Models Romania Discord
No avatar
thq

cosmicfox666;12042 wrote: Cum nu putea sa fie totul roz, au aparut problemele, sa va explic de la inceput.

fix asa a fost la mine, plata care a venit in plus, sa dus inapoi peste 2 zile, iar cea care trebuia sa vina a venit la timp. 3 ori am primit banii prin paxum, dimineata la 11 banii se duc si pe la 8-9 seara ajung.
No avatar
ErikaFG

A facut cineva BY wire ? Paxum? Mersi
No avatar
octav@paxum.com

Buna,

Doar sa clarific cateva neintelegeri am facut cont si buna ziua la toata lumea o sa incerc sa fiu cat mai prezent aici in limita disponibilitatii de timp.

Chaturbate a avut o mica problema si emailul general trimis ca paxum nu a acceptat plata este gresit. Paxum accepta orice plata p2p de la un cont paxum la altul nu poate sa refuze. In cazul de fata a fost o problema tehnica si aceasi plata a fost facuta de chaturbate de 2 ori. A doua plata a fost reversed.

Va rog cine are nedumeriri sami scrie email octav@paxum.com sau sa contacteze reprezentantul chaturbate.

multumesc anticipat
Octav
Scrie răspuns