Wire Transfer chaturbate

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
Justinbleu

Știi cineva din experiența despre informațiile ce trebuiesc completate la Wire Transfer, am
Primit mail cum ca tranzacția mea a fost respinsă pe motiv ca este undeliverable, deci cred ca am greșit eu ceva, ma poate ajuta cineva?
No avatar
amyyyy

PRIN TRANSFER WIRE la CB daca eu sunt cu numele pe site(trimis buletin foto),tot in contul meu trimit bani mai trebuie sa trimit cele 2 fotografii sau ce selectez ..ca zice ceva de pasaport "A passport or two forms of photo identification are required for wire transfers. The identification provided must match the account owner and payable to. If you have previously had a passport accepted for age verification on this account, you do not need to upload additional identification."...eu am trimis buletinul cand am facut contul ca si verificare pentru site ca nu am pasaport,ce selectez din ce imi cere:
- "The ban owner has previsusly submitted a passaport for Age Verification"
-"The bank account owner has a passaport"
-"The bank account owner has two other forms of PHOTO ID
No avatar
Justinbleu

Dar mie nu mi-a cerut nici măcar o poza pentru asta, nu syiu de ce ți-a cerut, toată treaba asta ma stresează grav..nu mi-a răspuns suportul de 3 zile, stau ca tâmpitul si aștept sa-mi spună ce am greșit sa-mi completez din nou informatiile ca sa primesc banii ce trebuiau sa fie de mult la mine in cont.
No avatar
amyyyy

Justinbleu;11149 wrote: Dar mie nu mi-a cerut nici măcar o poza pentru asta, nu syiu de ce ți-a cerut, toată treaba asta ma stresează grav..nu mi-a răspuns suportul de 3 zile, stau ca tâmpitul si aștept sa-mi spună ce am greșit sa-mi completez din nou informatiile ca sa primesc banii ce trebuiau sa fie de mult la mine in cont.

eu le.am dat e.mail de 7 zile si nu au rasp...si din e.mail si direct din site nimic pana acum...
No avatar
Alessia_one

Buna tuturor! In legarura cu completarea formularului pt wire transfer CB. Am vazut 3 lucruri care se pot bifa in legatura cu banca si anume: adauga pasaport si ID sau banca are 2 copii de ID ale tale.prin care dovedeste indentitatea ta si inca una nu mai stiu ca am completat si am uitat... eu acolo.am bifat ca banca are copie de pe buletinul meu. O fi bine? Ma intreb cand vom primi banii
No avatar
Justinbleu

Alessia_one;11402 wrote: Buna tuturor! In legarura cu completarea formularului pt wire transfer CB. Am vazut 3 lucruri care se pot bifa in legatura cu banca si anume: adauga pasaport si ID sau banca are 2 copii de ID ale tale.prin care dovedeste indentitatea ta si inca una nu mai stiu ca am completat si am uitat... eu acolo.am bifat ca banca are copie de pe buletinul meu. O fi bine? Ma intreb cand vom primi banii
Am completat din si eu am trimis poza cu pașaportul Ba chiar am semnat din nou agreeementul ăla si eu sper sa fie bine
No avatar
Alessia_one

Nush ce sa ma zic si sa cred. Cb a fost de kkt cu modelele din Romania cel putin. Sper doar sa ne primim banii.
E si mult stres acum si aglomeratie din cauza ca fsb nu mai lucreaza cu ei dar totusi ar trebuie sa se miste mai repede
Scrie răspuns