stie careva transfer CB prin WIRE

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
amyyyy

WIRE fara paxum sau altceva....ce pun in casuta unde cere Wire BIC/SWIFT...cum stiu cand primesc banii daca nu depun nici un cont iban nmk...ca nu cere nimic...stie careva
No avatar
amyyyy

stiu ca este, dar la aceea metoda de plata cum stiu cand sunt banii transferati daca nu cere iban cont nmk....a incercat cineva metada asta de transfer?
ralucka

cum nu cere iban la cb ? fara iban si codul swift nu iti trimite nimic
No avatar
amyyyy

ralucka;10718 wrote: cum nu cere iban la cb ? fara iban si codul swift nu iti trimite nimic

nu cere ....sau poate nu stiu eu....puteti verifica si voi si spuneti.mi si mie..pls
No avatar
amyyyy

deci nu stie nimeni sa inteleg...comision ar fi ok 45$...cam naiba sa fac ...daca astia nu mi.au activat pana acum contul paxum
No avatar
amyyyy

WIRE fara paxum sau altceva....ce pun in casuta unde cere Wire BIC/SWIFT...cum stiu cand primesc banii daca nu depun nici un cont iban nmk...ca nu cere nimic...stie careva sa raspunda cine stie exact nu dat cu presupusul
No avatar
amyyyy

WIRE fara paxum sau altceva....ce pun in casuta unde cere Wire BIC/SWIFT...cum stiu cand primesc banii daca nu depun nici un cont iban nmk...ca nu cere nimic...stie careva sa raspunda cine stie exact nu dat cu presupusul
Scrie răspuns