ATI AVUT PROBLEME CU TRIMITEREA BANILOR DE CATRE MFC?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
MaryHoney

Buna. sunt noua pe forum, si m-am logat acum doar pentru ca intampin o problema cu care nu m-am mai confruntat pana acum. Poate gasesc pe cineva aici care ma poate ajuta. Lucrez pe mfc de aprox 3 ani de acasa, insa acum la plata de pe 16aprilie, nu mi-au trimis inca banii. Este prima data cand patesc asta, de obicei trimiteau imediat ce se incheia perioada in ziua de 16 imediat dupa ora 10:00. Ieri dupa-amiaza le-am trimis un mail, mai pe seara mi-au raspus pe seara. spunandu-mi ca "payemnet are still processing" ok m-am mai linistit , dar azi tot nimic. Le-am trimis si azi deja doua mailuri la care nu au raspuns, avand in vedere ca si la raspunderea mailurilor ei erau foarte promti.
Este cineva de aici care lucreaza pe mfc? si daca da, v-ati primit plata pe ultima perioada lucrata? sau cumva at mai patit asta in trecut? Multumesc.
No avatar
Hazel

MaryHoney;10490 wrote: Buna. sunt noua pe forum, si m-am logat acum doar pentru ca intampin o problema cu care nu m-am mai confruntat pana acum. Poate gasesc pe cineva aici care ma poate ajuta. Lucrez pe mfc de aprox 3 ani de acasa, insa acum la plata de pe 16aprilie, nu mi-au trimis inca banii. Este prima data cand patesc asta, de obicei trimiteau imediat ce se incheia perioada in ziua de 16 imediat dupa ora 10:00. Ieri dupa-amiaza le-am trimis un mail, mai pe seara mi-au raspus pe seara. spunandu-mi ca "payemnet are still processing" ok m-am mai linistit , dar azi tot nimic. Le-am trimis si azi deja doua mailuri la care nu au raspuns, avand in vedere ca si la raspunderea mailurilor ei erau foarte promti.
Este cineva de aici care lucreaza pe mfc? si daca da, v-ati primit plata pe ultima perioada lucrata? sau cumva at mai patit asta in trecut? Multumesc.

Daca foloseai FirstCHOICEPAY, de aceea nu ti-ai primit banii, s-a resetat metoda de plata si trebuia adaugata o alta, fie Paxum(trebuie sa iti creezi cont si astepti pana ti-l verifica, eu astept de joia trecuta, dupa verificare si aprobare, poti transfera banii de pe Paxum pe un external card(pe numele tau) sau prin transfer bancar, sau deschizi cont in USD si selectezi metoda de plata prin Wire!Sper sa iti fi fost de folos!
Scrie răspuns