Înființare PFA

Sectiune destinata problemelor tehnice. Daca ai nevoie de ajutor in legatura cu PC-ul, webcam-ul, lumini, software, posteaza aici!
No avatar
AC007

Buna ziua dragi colegi/colege,

Doresc să infiintez un PFA ca model independent. Am un cont de model pe MFC de aproximativ 2 ani.. Contul si sumele de bani au fost încasate de o persoană pe diferite carduri conturi Payoneer FirstChoice.. Am fost mințită si înșelată eu aflând că de fapt contractul pe care le.am semnat nu a fost înregistrat etc. După scandalul cu FirstChoice am reușit să fac rost de parola contului ca să pot continua independenta. Ce se poate face cu sumele din anii trecuți? Nu am nici o dovadă asupra lor și acum doresc să.mi fac PFA să lucrez legal. Pot fi probleme? Ce pot face ca să fiu legala măcar de acum încolo? Va mulțumesc din suflet!
No avatar
AC007

Contul nu a fost făcut pe studio.. până și agreementul a fost semnat cu numele tipului
Oldshadow

Buna ziua,exista o dovada este contul dumneavoastra unde ati facut acei banuti puteti selecta anumiti ani si vedeti exact sumele transferate in cardurile firstchoice etc. si puteti consulta un avocat etc.o zi frumoasa.
Scrie răspuns