Cu ce ma ocup ?
Buna seara, membri ai forumului! Initial am vrut sa mi scriu toata biografia si circumstanțele in care ma aflu ca sa înțelegeți mai bine de ce am nevoie de ajutorul vostru. Insa, riscul sa plictisesc e prea mare asa ca ma rezum la 'miezul' problemei : ce le spun celor foarte apropiați referitor la activitatea mea, de fapt viitoarea mea activitate de model videochat? Este exclus adevarul, cel putin in primele luni cat voi fi model nou, fara stabilitate financiară . Nu as vrea sa rămân si fara un acoperis deasupra capului, si fara job ( in caz ca nu mi se potriveste sau nu imi merge dpdv financiar webmodelingul), si cu un scandal monstru in familie. Povestea e lunga si complicata, de aia am zis ca nu intru in detalii ca va plictisesc. Nu as vrea sa afle ai mei despre videochat pana in momentul când voi avea ceva stabilitate in job si încredere ca mi se potriveste pe termen mediu sau chiar lung. Va rog mult, fara "spune adevarul", "minciuna are picioare scurte", etc. Stiu toate astea, insa chiar nu pot sa vorbesc despre videochat cu ai mei atâta timp cat sunt la inceput si totul e incert. In afara de call center, cu ce as putea spune ca ma ocup? Mentionez ca stiu engleza si germana la perfecție si sunt studentă în anul 3 la Contabilitate . Sper sa ma ajutati cu un raspuns si va rog din nou, fara 'spune adevarul'. Chiar nu am pot deocamdată!
Casiopea;9767 wrote: Buna seara, membri ai forumului! Initial am vrut sa mi scriu toata biografia si circumstanțele in care ma aflu ca sa înțelegeți mai bine de ce am nevoie de ajutorul vostru. Insa, riscul sa plictisesc e prea mare asa ca ma rezum la 'miezul' problemei : ce le spun celor foarte apropiați referitor la activitatea mea, de fapt viitoarea mea activitate de model videochat? Este exclus adevarul, cel putin in primele luni cat voi fi model nou, fara stabilitate financiară . Nu as vrea sa rămân si fara un acoperis deasupra capului, si fara job ( in caz ca nu mi se potriveste sau nu imi merge dpdv financiar webmodelingul), si cu un scandal monstru in familie. Povestea e lunga si complicata, de aia am zis ca nu intru in detalii ca va plictisesc. Nu as vrea sa afle ai mei despre videochat pana in momentul când voi avea ceva stabilitate in job si încredere ca mi se potriveste pe termen mediu sau chiar lung. Va rog mult, fara "spune adevarul", "minciuna are picioare scurte", etc. Stiu toate astea, insa chiar nu pot sa vorbesc despre videochat cu ai mei atâta timp cat sunt la inceput si totul e incert. In afara de call center, cu ce as putea spune ca ma ocup? Mentionez ca stiu engleza si germana la perfecție si sunt studentă în anul 3 la Contabilitate . Sper sa ma ajutati cu un raspuns si va rog din nou, fara 'spune adevarul'. Chiar nu am pot deocamdată!
De ce te indoiesti ca vei reusi? Vrei sa reusesti? Esti dispusa sa investi si sa faci eforturi? Ai 100% sanse de reusita. Dar primula pas este sa lasi indoielile deoparte, ca sa nu te traga in jos.
Si noi iti sugeram adevarul si, daca partea adult a jobului nu te lasa sa-l spui, iti recomandam sa incepi non-adult, ca si asa se pot face bani frumosi, fara sa mai ai de ce te ascunde.
De ce te indoiesti ca vei reusi? Vrei sa reusesti? Esti dispusa sa investi si sa faci eforturi? Ai 100% sanse de reusita. Dar primula pas este sa lasi indoielile deoparte, ca sa nu te traga in jos.
Si noi iti sugeram adevarul si, daca partea adult a jobului nu te lasa sa-l spui, iti recomandam sa incepi non-adult, ca si asa se pot face bani frumosi, fara sa mai ai de ce te ascunde.
First Global Live Chat Studio Network & Franchise
- Charm Group
Buna,
Ca „minciuna are picioare scurte”, stii deja, deci nu are rost sa dezbatem subiectul. Exista multe situatii in care ascundem adevarul, doar pentru a ne proteja pe noi sau a-i proteja pe cei la care tinem, asa cum este cazul tau, acum. Si, din experienta iti spun, cele mai multe fete care lucreaza in domeniul asta nu le spun parintilor/apropiatilor din prima zi sau prima saptamana. Si, cumva, e normal sa fie asa. A nu se intelege gresit, nu sfatuim pe nimeni sa se obisnuiasca sa minta, dar cateodata chiar e... necesar.
Minciuna care face bine valoreaza mai mult decat adevarul care face rau, parca asa suna un proverb vechi, nu?
Ai incredere ca va fi bine! Prima luna este ceva mai dificila, insa treptat o sa inceapa sa ti se para floare la ureche!
Succes si... sa ne mai scrii, sa ne spui cum evolueaza situatia!
Ca „minciuna are picioare scurte”, stii deja, deci nu are rost sa dezbatem subiectul. Exista multe situatii in care ascundem adevarul, doar pentru a ne proteja pe noi sau a-i proteja pe cei la care tinem, asa cum este cazul tau, acum. Si, din experienta iti spun, cele mai multe fete care lucreaza in domeniul asta nu le spun parintilor/apropiatilor din prima zi sau prima saptamana. Si, cumva, e normal sa fie asa. A nu se intelege gresit, nu sfatuim pe nimeni sa se obisnuiasca sa minta, dar cateodata chiar e... necesar.
Minciuna care face bine valoreaza mai mult decat adevarul care face rau, parca asa suna un proverb vechi, nu?
Ai incredere ca va fi bine! Prima luna este ceva mai dificila, insa treptat o sa inceapa sa ti se para floare la ureche!
Succes si... sa ne mai scrii, sa ne spui cum evolueaza situatia!
Charm Group - The Heart Of LiveChat - Charm Studios
Treaba este simpla spui ca lucrezi in domeniul marketing-ului si datorita faptului ca stii germana si engleza firma la care lucrezi are nevoie de tine sa intrii in legatura cu companii si site-uri germane si nu numai pentru colaborari! Sa minti este extrem de simplu 
Live Cams | Live Sex |
- Best Studios
Buna, Casiopea! Trebuie sa stii ca Romania este banata, niciun utilizator de pe teritoriul Romaniei nu te poate vedea, niciun computer cu ip de Romania nu are acces.
De asemenea,la Best Studios datele tale sunt protejate, prin intermediul contractului pe care il vei semna.
Lucram pe calculatoare securizate, iar programele pe care le folosim sunt preinstalate si pregatite pentru a fi utilizate. La lucru se foloseste un alt nume decat cel real.
O parte foarte frumoasa a jobului de model este aceea ca poti fi actrita, cantareata, zana, tot ce iti doresti sa fii. Ai numeroase avantaje care te vor ajuta sa iti maschezi identitatea: coafor, solar, make-up artist care te vor transforma in orice personaj iti doresti.
Fie ca nu vrei sa afle familia, prietenii, colegii sau iubitul, noi te asiguram ca datele tale personale nu vor fi folosite fara acordul tau.
In ceea ce priveste incertitudinea ta, te asiguram ca toate aceste ganduri vor disparea in momentul in care vei vedea cat de mult te ajuta cel mai bun sistem din lume de training, cel Best Studios. Vei ajunge intr-un timp foarte scurt la incasari colosale pentru ca tu ai si un plus: fluenta in lb. engleza si lb.germana.
Te asteptam la o discutie mai amanuntita, in urma careia nu vei mai sta pe ganduri! Tot ce trebuie sa faci este sa te programezi pe www.beststudios.ro sau la ☎ 0730 752 752
O zi minunata!
De asemenea,la Best Studios datele tale sunt protejate, prin intermediul contractului pe care il vei semna.
Lucram pe calculatoare securizate, iar programele pe care le folosim sunt preinstalate si pregatite pentru a fi utilizate. La lucru se foloseste un alt nume decat cel real.
O parte foarte frumoasa a jobului de model este aceea ca poti fi actrita, cantareata, zana, tot ce iti doresti sa fii. Ai numeroase avantaje care te vor ajuta sa iti maschezi identitatea: coafor, solar, make-up artist care te vor transforma in orice personaj iti doresti.
Fie ca nu vrei sa afle familia, prietenii, colegii sau iubitul, noi te asiguram ca datele tale personale nu vor fi folosite fara acordul tau.
In ceea ce priveste incertitudinea ta, te asiguram ca toate aceste ganduri vor disparea in momentul in care vei vedea cat de mult te ajuta cel mai bun sistem din lume de training, cel Best Studios. Vei ajunge intr-un timp foarte scurt la incasari colosale pentru ca tu ai si un plus: fluenta in lb. engleza si lb.germana.
Te asteptam la o discutie mai amanuntita, in urma careia nu vei mai sta pe ganduri! Tot ce trebuie sa faci este sa te programezi pe www.beststudios.ro sau la ☎ 0730 752 752
O zi minunata!
Ar fi bine sa spunem si ca majoritatea generatiei 20's stie sa foloseasca un VPN si ca dureaza fix 1 minut sa pui un VPN gratis pe telefon, iar pe desktop deja unele browsere il au inclus ... deci va avea destui romani in chat. Daca o tinem pe asta cu "Romania e blocata" nu facem nici un bine modelelor ...
First Global Live Chat Studio Network & Franchise
- Best Studios
Trebuie precizat, insa, ca modelele zilelor noastre sunt si foarte inteligente.
De asemenea, cu un training foarte dezvoltat, cu un make-up relizat de oameni profesionisti si cu o tinuta adecvata, orice model poate ajunge la un succes real, fara ca identitatea sa sa ii fie dezvaluita.
De asemenea, cu un training foarte dezvoltat, cu un make-up relizat de oameni profesionisti si cu o tinuta adecvata, orice model poate ajunge la un succes real, fara ca identitatea sa sa ii fie dezvaluita.