Sa facem cunostinta!

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
oana

Aici va fi locul unde ne vom prezenta pentru a ne cunoaste asa, virtual... O sa incep eu, so here it goes!
Ma numesc Oana si am experienta de 2 ani in domeniul fascinant al videochatului (suna a prezentare la Alcoolicii Anonimi :)) ) Sunt aici pentru a discuta cu voi si pentru a va ajuta. Puteti folosi sectiunea de mesaje private sau putem discuta aici la topicul discutii intre modele.
Nord

Buna! Sunt Nord si sunt owner-ul unui studio de ceva timp! Sunt aici pentru a discuta cu persoane care lucreaza in bransa si pt. a face schimb de experienta! Din pacate vad ca sunt foarte putini utilizatori activi! Sper ca situatia sa se schimbe cat de curand si sa fim cat de multi!
Mult succes tuturor!
Live Cams | Live Sex |
oana

Bine ai venit, Nord! Ne vom aduna noi, in timp...sunt sigura de asta!
No avatar
PCristian

Salut,sunt PCristian si doresc sa intru in acest domeniu investiind intrun studio nu inainte de a afla tot ce se poate despre aceasta afacere.:D
xTopic
Site Admin

PCristian;23 wrote: Salut,sunt PCristian si doresc sa intru in acest domeniu investiind intrun studio nu inainte de a afla tot ce se poate despre aceasta afacere.:D

PCristian, daca ai nevoie de ajutor nu ezita sa postezi intrebari aici pe forum sau sa ma contactezi via PM. Succes!
Ne quid nimis.
oana

Bine ai venit PCristian! Sunt sigura ca in timp vei afla toate informatiile de care ai nevoie!
No avatar
PCristian

Va multumesc pentru amabilitatea dumneavostra.Deja im fac un plan de afaceri si sa gasesc intrebarile necesare pentru a le pune.Problema cea mai mare este acum cu introducerea forfetarului sa vad ce mai vor oamenii astia care dau legi ce vor faca.Cred ca forfetarul l-au introdus acum ca sa scoata niste bani si mai incolo sa-l scoata
No avatar
Andrei

Andrei sunt, bine v-am gasit! In 2006 m-am bagat in lumea chat-ului la cpl si ce sa va spun, putem impartasi din experienta. Eu unu stau bine pe fake-uri :-) bafta!
xTopic
Site Admin

Andrei;35 wrote: Andrei sunt, bine v-am gasit! In 2006 m-am bagat in lumea chat-ului la cpl si ce sa va spun, putem impartasi din experienta. Eu unu stau bine pe fake-uri :-) bafta!

Bine ai venit Andrei! Speram sa te vedem cat mai des pe aici.
Ne quid nimis.
oana

Welcome to the club,Andrei!
Scrie răspuns