Vreau sa devin model
Buna tuturor , mi-am petrecut ieri cateva ore cititind diferite subiecte pe forum.Urmeaza sa ma mut la Iasi pentru facultate si bineinteles ca am luat in calcul varianta de a face videochat , cred cu tarie ca mi-ar placea job ul acesta.Nu am inhbitii de niciun fel si ma descurc cu engleza . Am totusi o intrebare , sunt putin mai plinuta , 163cm si 65-68 de kg , depinde de perioada in care ma aflu , dar si sanii micuti. Nu sunt complexata,fac sport,dar asa este corpul meu , insa nu stiu sigur daca as putea lucra la un studio. Ma gandeam la cel mai cunoscut din Iasi ..acum va cer parerea , credeti ca am sansa sa fiu angajata sau o sa am piedici ?
Cataleyax;8775 wrote: Buna tuturor , mi-am petrecut ieri cateva ore cititind diferite subiecte pe forum.Urmeaza sa ma mut la Iasi pentru facultate si bineinteles ca am luat in calcul varianta de a face videochat , cred cu tarie ca mi-ar placea job ul acesta.Nu am inhbitii de niciun fel si ma descurc cu engleza . Am totusi o intrebare , sunt putin mai plinuta , 163cm si 65-68 de kg , depinde de perioada in care ma aflu , dar si sanii micuti. Nu sunt complexata,fac sport,dar asa este corpul meu , insa nu stiu sigur daca as putea lucra la un studio. Ma gandeam la cel mai cunoscut din Iasi ..acum va cer parerea , credeti ca am sansa sa fiu angajata sau o sa am piedici ?
Buna, Cataleya. Fara prea multe adaugiri, iti recomand Lucky Studio, Heylux sau Preziosa, pe site-ul lor vei gasi numarul de contact si dupa ce discuti cu ei, o sa vezi ca te poti angaja fara probleme si ei o sa te ajute si-o sa te sustine in orice ai nevoie. Crede-ma, nu am niciun motiv sa spun asta, dar si eu am lucrat in contact direct cu ei si fetele de acolo sunt de milioane, or sa te primeasca cu mare drag, iti ofera chiar si bani la interviu si nu-ti cer sa arati nu stiu cum sau sa faci nu stiu ce, nu o sa ai niciun fel de piedica alaturi de ei. Din Iasi, parerea mea este ca n-ai sa gasesti studio mai bun
bafta multa :*
Buna, Cataleya. Fara prea multe adaugiri, iti recomand Lucky Studio, Heylux sau Preziosa, pe site-ul lor vei gasi numarul de contact si dupa ce discuti cu ei, o sa vezi ca te poti angaja fara probleme si ei o sa te ajute si-o sa te sustine in orice ai nevoie. Crede-ma, nu am niciun motiv sa spun asta, dar si eu am lucrat in contact direct cu ei si fetele de acolo sunt de milioane, or sa te primeasca cu mare drag, iti ofera chiar si bani la interviu si nu-ti cer sa arati nu stiu cum sau sa faci nu stiu ce, nu o sa ai niciun fel de piedica alaturi de ei. Din Iasi, parerea mea este ca n-ai sa gasesti studio mai bun