Cont adultwork.com

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
Alitax

Buna! Mi am facut cont pe adultwork..am completat cu toate actele necesare,am trimis mail la sweetkick, am completat formularul trimis de el,in final am primit mail cu raspunsul ca actele au fost verificate si aprobate si sunt membru verificat! Am incercat sa ma loghez p justcamit dar nu ma lasa! Trebuie sa mai astept ceva? Vreo alta aprobare? Ma poate ajuta cineva cu un rasp? Multumesc
No avatar
izabel

poate pt ca nu ai spliter?
No avatar
rhea

Buna! Imi puteti spune va rog, daca stiti, cum se blocheaza Romania pe adultwork? Nu gasesc pe nicaieri :| si nu as intreba adminii, ca am auzit ca sunt cam nepoliticosi...
Multu
Jasmine

rhea;8750 wrote: Buna! Imi puteti spune va rog, daca stiti, cum se blocheaza Romania pe adultwork? Nu gasesc pe nicaieri :| si nu as intreba adminii, ca am auzit ca sunt cam nepoliticosi...
Multu

Intri pe profilul tau.Undeva acolo trebuie sa fie tarile disponibile si cele banate, pe profilul tau online. Daca nu, discuta cu suportul de pe site :D
No avatar
Josh1234

Buna ! Imi poate spune cineva cum se face plata pe adultw?? multumesc anticipat !
No avatar
Josh1234

ce ti spune cand te loghezi pe justcamit?
No avatar
Alexya

Buna! Am si eu nevoie de o informatie va rog, daca stiti. mi-am facut cont pe Adult iar acum sunt la pasul de a incarca documentele si codul de ferificare, dar nu stiu unde anume sa le incarc. help pls
No avatar
Andreea95

Buna dimineata am si eu o intrebare...Am lucrat la un studio 2 luni de zile si am plecat din cauza ca nu imi primeam toti banii+amenintari daca comentam.Daca am avut cont pe Adult Work mai pot face unul doar al meu si daca da care sunt pasii.Ps:la server si la acount id ce se scrie ?Multumesc frumos
Scrie răspuns