Niste pareri , va rog! :D

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
bal.123

Buna tuturor! As vrea sa incep o colaborare cu Lucky Studio din Iasi pentru categoria videochat de acasa, insa nu stiu cat de seriosi sunt. Pentru legalitate mi s-a spus ca trebuie sa deschid un SRL sau PFA cu ajutorul lor. As dori niste pareri in legatura cu acest studio! Va multumesc! :D
No avatar
anacu

bal.123;8195 wrote: Buna tuturor! As vrea sa incep o colaborare cu Lucky Studio din Iasi pentru categoria videochat de acasa, insa nu stiu cat de seriosi sunt. Pentru legalitate mi s-a spus ca trebuie sa deschid un SRL sau PFA cu ajutorul lor. As dori niste pareri in legatura cu acest studio! Va multumesc! :D
buna daca vrei o metoda in plus fara sa stai online in fata calculatorului exista o optiune sa faci bani pe skype plata 75% garantat plus ca poti sa cresti pana la 80% pretul pe minut il poti pune la fiecare membru diferit .Eu am inceput sa il folosesc de putin timp si a mers bine de tot .Va las aici referal daca va intereseaza :)
https://accounts.skyprivate.com/users/register/?aff=3wgr spor la banuti $$$ :) pup
Jasmine

Buna, bal.123!

Lucky Studio este, din cunostintele mele sigure, cel mai bun studio de videochat din Iasi. Daca vrei sa colaborezi cu ei, fie de acasa, fie de la studio, ai toata increderea cand iti spun ca poti merge cu siguranta pe mana lor.

Fiecare model pleaca acasa la sfarsitul fiecarei ture cu factura in geanta- factura sta la baza banilor incasati. Plata se face prin transfer bancar, pentru ca asa se pot vedea mai usor banii si de catre autoritati.-->Corectitudine si legalitate.

Fetele platesc contributiile la banii lor, studio-ul isi plateste contributiile la partea lui. Avand in vedere ca procentul e de 50%, fiecare isi plateste contributiile pentru partea sa. Contributiile pe care le plateste un model pentru un SRL sunt considerabil mai mici fata de contributiile platite ca si angajat.

De exemplu, daca un model castiga 7.130 lei intr-o luna (50% partea sa), in mana (net) i-ar reveni suma de 5.001 lei, pentru ca 2.129 lei se duc la contributiile la pensie, sanatate, somaj, etc.

Daca incaseaza acesti 7.130 lei pe SRL, ar ramane cu 6.451,6 lei net in mana (contributiile platite pe SRL ar fi de: 3% la impozitul pe cifra de afaceri= 213,9 lei, impozitul pe dividente in cazul in care nu strange cheltuieli 5% = 356,5 lei, sanatatea 58 lei/luna, un contabil 50 lei/luna). Deci, diferenta financiara este destul de mare incat sa fie mai avantajoasa colaborarea pe baza de SRL decat pe baza de CIM.

Lucky Studio ofera comision de pana la 80%, iar SRL-ul este una dintre metodele de colaborare, nu singura. Fetele care vor sa aiba banii pe contractul individual de munca, sa aiba contributii platite la pensie, pot sa aleaga aceasta varianta de colaborare, dar raman cu mai putini bani in mana decat in cazul unui SRL.

In plus de toate acestea, la Lucky Studio lucreaza numai fete (am mers acolo de cel putin 5 ori si n-am vazut vreun baiat sau altceva), sunt toate foarte dragute si primitoare, te ajuta daca ai nevoie si ai parte si de transport gratis, de machiaj inainte de fiecare tura, de chirie (in caz ca nu ai unde sta), de training, cursuri de limba engleza. Chiar poti merge pe mana lor, recomand! Cunosc personal managera studioului si sunt numai oameni de nota 10 acolo! :* Multa bafta!:*

bal.123;8195 wrote: Buna tuturor! As vrea sa incep o colaborare cu Lucky Studio din Iasi pentru categoria videochat de acasa, insa nu stiu cat de seriosi sunt. Pentru legalitate mi s-a spus ca trebuie sa deschid un SRL sau PFA cu ajutorul lor. As dori niste pareri in legatura cu acest studio! Va multumesc! :D
No avatar
Miki69

Buna,
Subscriu la cele spuse de Jasmine! Lucky este cel mai bun studio de videochat din Iasi, for sure. Am doua prietene foarte bune acolo si se simt ca acasa acolo... Ca sa nu mai spun ca se duc la munca cu zambetul pe buze, ceea ce, dupa parerea mea, conteaza cel mai mult intr-un job, oricare ar fi el! :)

Succes, sunt sigura ca vei lua cea mai buna decizie! :)
Scrie răspuns