Sunt începătoare si nu stiu ce sa fac când vor să intru în privat
Dacă mă pune să arăt sânii sau altceva.....trebui să cer sa- mi plătească si cat
😊😊😊😊
Important
Buna, Georgeta! :* Este strict decizia ta ce faci. Bineinteles, depinde si de site. Daca site-ul nu permite nud in free, nu poti arata sanii, decat poate un handbra pentru tips. Dar, daca site-ul permite nud in free, este la decizia ta ce faci. Daca tu doresti sa le arati sanii pentru a-i atrage, fa-o, iar daca doresti sa primesti tips pentru asta, spune-le. Ceri cati vrei tu, un dolar, 2, 3, 4, 5... Cati crezi tu ca meriti pentru a le arata sanii. Si daca le arati, nu le arata prea mult. nu trebuie sa arati mai mult de 10 secunde
.
Parerea mea este sa joci totusi pe-a inabordabila. Faci un tease usor in free, dar le dai de inteles ca nu pot sa vada mai mult decat daca intra in pvt. Asa, se vor obisnui sa le arati sanii in free pentru tips si nu-ti mai intra in privat. opinia mea.. Dar tu faci cum e mai bine. Multa bafta! :*
Parerea mea este sa joci totusi pe-a inabordabila. Faci un tease usor in free, dar le dai de inteles ca nu pot sa vada mai mult decat daca intra in pvt. Asa, se vor obisnui sa le arati sanii in free pentru tips si nu-ti mai intra in privat. opinia mea.. Dar tu faci cum e mai bine. Multa bafta! :*
-
Georgeta Adrian
Intrebare
Ce trebuie să fac pentru a putea deveni fan club????
Va rog să îmi explicați.
Mulțumesc
Ce trebuie să fac pentru a putea deveni fan club????
Va rog să îmi explicați.
Mulțumesc
Buna, Georgeta. Nu tu devii fan club, ci membrii devin fan club...nu stiu ce incerci sa afli, mai exact. Poti fi mai explicita, te rog?Georgeta Adrian;8419 wrote: Ce trebuie să fac pentru a putea deveni fan club????
Va rog să îmi explicați.
Mulțumesc
Va rog să îmi explicați.
Mulțumesc