Experiente cu OhMiBod

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
Diana G

Buna. Dupa deja cateva luni bune de cand a aparut OhMiBod ce experiente ati avut cu el? A scazut deja cererea sau inca mai e la cautare? Eu m-am trezit cam tarziu,dar vreau si eu sa il cumpar. :) Asa ca sunt curioasa cum e la banuti;;)
Alessia

Din punctul meu de vedere inca merge treaba, sunt membri carora le place sa auda modelul gemand "datorita lor" prin tips-uri. Mie imi merge foarte bine pe Flirt4Free in PartyChat.....este numai bine, imediat ce se termina Party-ul hop in pvt. :P
Carina

Mi-au crescut venituriile si am inceput sa atrag si alt tip de membri de cand folosesc OhMiBod.Oricum,degeaba mi l-as fi cumparat daca nu as fi facut propaganda si nu le-as fi facut ,,pofta ''membrilor.Cel mai important este ca jucarioara si-a amortizat investitia pana acum.:)
Daria

Este super in continuare! Sunt membri care prefera ohmibod-ul in locul oricarei alte jucarii. Este super si pentru teasing.
No avatar
Alice

In urma comment-urilor pe care le-ati facut voi, m-ati convins si pe mine sa mi-l cumpar. Am o saptamana de cand l-am cumparat si l-am prins si la promotie pe un site cu reducere de 40% :P. Chiar este super, banii i-am scos din prima zi, il recomand,
No avatar
Emanuelle

Alice iti plac senzatiile oferite de OhMyBod ? La mine a durat un pic sa mă obisnuiesc cu intensitatea lui.Cand vibra tresaream ca nebuna 😂😂
Daria

Super Alice! Si il folosesti pe toate site-urile? Sau doar pe cele bazate pe tips?
No avatar
DivaStudios

Si noi recomandam OhMiBod! Ba chiar ne-am miscat foarte repede si am facut pentru fete special o bucatarie amenajata pentru online dar si functionala, toate se inghesuie la bucatarie sa isi faca smoothie si salate in timp ce folosesc OhMiBod-ul, membrii adora sa le "deranjeze" cu buzz-uri :) Munca usoara si castiguri peste masura fara a implica prea multa nuditate sau chiar deloc pentru fetele mai smechere
Scrie răspuns