Site francez angajeaza modele

Daca esti model in cautarea unui loc de munca in orasul tau sau daca esti studio si faci angajari, posteaza aici anuntul tau.
No avatar
Ela2281

Site francez angajeaza modele vorbitoare de limba franceza mediu . Preferabil lucru de acasa dar conditii optime pentru desfasurarea activitatilor . Programul este 6 ore zilnic , 21 zile pe luna. Contract de munca in Romania , pleaca de la 1400 ron pina la 2800 ron brut depinde de nivelul de franceza si orele online .
Se lucreaza numai pe un singur site . Si nu cere exclusivitate . Mai multe detalii pe mail . deluxe_studio2000@yahoo.com
No avatar
raini

Site sau studio francez? Ne poti spune numele site-ului? Sau este secret?
No avatar
Alice

Cred ca este vorba despre un studio care s-ar parea ca se numeste deluxe studio dar nu am gasit pagina lor, se pare ca nu au. Nu inteleg de ce se mai specifica faptul ca site-ul pe care se lucreaza nu cere exclusivitate daca oricum se lucreaza doar pe el. Mai multe informatii despre studioul vostru plus pagina oficiala cu galerie fotoi si tot ce trebuie, va rugam.
No avatar
Ela2281

Buna da este vorba de studio /firma cum vreti sa numiti numai ca noi nu colaboram sau angajam modele in studiouri . sau lucram cu studiouri . suntem o firma romaneasca ce promoveaza conceptul de pink phone mobile al unui site francez , Exclusivitatea am mentionat-o pentru ca avem modele care lucraeza cu contract de munca cu noi . dar au si siturile lor si stau in acelasi timp pe toate ...Deci precizez inca o data Nu suntem studio in adevaratul sens al cuvintului (locatie ,aparatura etc ) noi punem la dispozitie cadrul legal pentru modele si platforma.
No avatar
Ela2281

este pt ca este phone si webcam , nu este posibilitatea de a scrie pe platforma.este video si vorbit .
Scrie răspuns