Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Disable your ad blocker to continue using our website.
Ce ma irita pe mine este ca in ultima perioada iti dai seama care modele lucreaza la acelasi studio ,nu dupa decor ci dupa sedintele foto.Pe bune, au fiecare cate 20 poze cu aceleasi pozitii pana si manuta tinuta in acelasi mod este.Nu e ok, mi-ar placea sa avem fiecare poze unice si sa ne reprezinte.Chiar ma uitam pe net dupa cateva sedinte foto mai speciale si am dat peste aceste poze.Sper sa va placa :* kisses
Pozele trebuie sa te reprezinte, nicidecum sa fie unele copiate. Nu as putea face acest lucru in nici un caz...adica ce, eu nu pot avea imaginatie sau nu pot crea profilul meu real prin ceea ce ma reprezinta de fapt?;;)
Doamne cat de hidos!!! Pot fi barbati sexi si chiar atragatori pentru gay chiar daca sunt potin masculini,la urma urmei ata este si farmecul cred...barbatii iubesc barbati tot pentru partea lor masculina, nu chiar accentuata dar nici anulata total.
Pentru a iesi in evidenta,trebuie sa facem tot ce ne sta in putinta pentru a reusi.Este necesar sa avem sedinte foto profesionale deosebite,in locatii nonconformiste in care sa adoptam pozitii unice.Membrii s-au saturat de aceleasi tipare si vor sa vada diversitate.
Tocmai de aceea fotografia este considerata o arta si nu ceva care poate fi privit ca pe un simplu job/hobby. Pentru a deveni un fotograf bun trebuie sa fii creativ, sa fii pasionat de acest domeniu si sa te reinventezi pe masura ce "cresti".
Pe de alta parte, parerea modelului in timpul sedintei foto conteaza foarte mult in acest domeniu. De aceea trebuie sa existe o buna comunicare si intelegere intre acestia. Fiecare model este diferit iar fotofgraful trebuie sa imbine personalitatea modelului cu arta si calitatea pozelor pentru a putea transmite membrilor exact ceea ce vrea modelul sa transmita.
Imi place la nebunie sa fac poze in semi-intuneric, sa nu las sa se vada totul, sa las o urma de mister, astfel incat membrii sa incerce sa descopere ce se afla dincolo de imaginea respectiva.
Forumvideochat.ro este, din 2006, cea mai bună sursă de informații despre videochat în Iași și din țară. Un grup de modele de videochat a creat această comunitate online pentru fetele care își doresc să se angajeze în domeniu.
Treptat, tot mai multe actuale sau foste modele de videochat au început să își împărtășească experiențele lor în videochat în Iași. Astfel, forumvideochat.ro a devenit cel mai căutat site cu păreri și discuții despre modelling.
Dacă îți dorești să câștigi bani ca model, forumvideochat.ro e sursa perfectă pentru informarea ta. Aici poți afla opinii despre cele mai bune studiouri de videochat din Iași. Modelele îți pot oferi păreri despre Heylux, Paradiz, VivaDiva, Lucky Studio, Preziosa sau Vixen.
Orice fată interesată de aceste studiouri de videochat din Iași poate pune întrebări la liber. Pentru a deveni membră a comunității, e suficient să îți creezi un cont gratuit.
Cele mai populare teme de discuție pe forumvideochat.ro sunt:
„Care e cel mai serios studio de videochat din Iași?”,
„Cine e cel mai bun studio: Heylux sau Vixen? Lucky Studio sau VivaDiva? Preziosa sau Paradiz?”
În prezent, forumul este moderat de modele active în cele mai mari studiouri din Iași, ceea ce îți oferă acces la experiențe reale și sfaturi valoroase.
Ca membră, poți deschide noi subiecte sau poți participa la discuțiile existente. Sau, pur și simplu, poți citi ce au scris alte fete. Accesul este 100% gratuit.
Singura regulă: respectul față de celelalte membre.
Scopul forumvideochat.ro este să îți ofere informații reale și utile despre studiourile de videochat din Iași și din restul țării – ca tu să știi unde merită să aplici.
Tot aici afli cum poți câștiga mai mulți bani, ce întrebări să pui la interviu și la ce să fii atentă în colaborarea cu un studio.
Ne dorim ca acest site să îți fie cât mai folositor și îți urăm, din toată inima: „Bine ai venit pe forumvideochat.ro!”