Sedinte foto la indigo!!!

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Leticia

Ce ma irita pe mine este ca in ultima perioada iti dai seama care modele lucreaza la acelasi studio ,nu dupa decor ci dupa sedintele foto.Pe bune, au fiecare cate 20 poze cu aceleasi pozitii pana si manuta tinuta in acelasi mod este.Nu e ok, mi-ar placea sa avem fiecare poze unice si sa ne reprezinte.Chiar ma uitam pe net dupa cateva sedinte foto mai speciale si am dat peste aceste poze.Sper sa va placa :* kisses

Money Makes the World Go Round
No avatar
Andrei85

In curand o sa vedem si barbatii pozand super sexy :)))))
No avatar
raini

Or fi ele sexy.....mie mi se par dezgustatoare. In orice caz gusturile nu se discuta. Poate sunt membri care cauta astfel de modele.
Clara

Pozele trebuie sa te reprezinte, nicidecum sa fie unele copiate. Nu as putea face acest lucru in nici un caz...adica ce, eu nu pot avea imaginatie sau nu pot crea profilul meu real prin ceea ce ma reprezinta de fapt?;;)
Clara

Doamne cat de hidos!!! Pot fi barbati sexi si chiar atragatori pentru gay chiar daca sunt potin masculini,la urma urmei ata este si farmecul cred...barbatii iubesc barbati tot pentru partea lor masculina, nu chiar accentuata dar nici anulata total.
No avatar
anastasia

Ador rosul, tocmai de aceea incerc sa introduc cate putin rosu, o pata de culoare in fiecare sedinta foto pe care o realizez. Va dau si un exemplu:

Clara

Rosu este culoarea senzualitatii si in plus atrage atentia in poze. Toti barbatii adora femeile senzuale.
Carina

Pentru a iesi in evidenta,trebuie sa facem tot ce ne sta in putinta pentru a reusi.Este necesar sa avem sedinte foto profesionale deosebite,in locatii nonconformiste in care sa adoptam pozitii unice.Membrii s-au saturat de aceleasi tipare si vor sa vada diversitate.
No avatar
bug.dan

Tocmai de aceea fotografia este considerata o arta si nu ceva care poate fi privit ca pe un simplu job/hobby. Pentru a deveni un fotograf bun trebuie sa fii creativ, sa fii pasionat de acest domeniu si sa te reinventezi pe masura ce "cresti".
Pe de alta parte, parerea modelului in timpul sedintei foto conteaza foarte mult in acest domeniu. De aceea trebuie sa existe o buna comunicare si intelegere intre acestia. Fiecare model este diferit iar fotofgraful trebuie sa imbine personalitatea modelului cu arta si calitatea pozelor pentru a putea transmite membrilor exact ceea ce vrea modelul sa transmita.
No avatar
Camelia

Imi place la nebunie sa fac poze in semi-intuneric, sa nu las sa se vada totul, sa las o urma de mister, astfel incat membrii sa incerce sa descopere ce se afla dincolo de imaginea respectiva.

Scrie răspuns