Experiente neplacute cu studio-uri de videochat

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
FairyGrl9995

Se pare ca nu ma lasa sa postez recenzie pe google la Royal Girls mai putin de 1 stea, asa ca o sa scriu aici deoarece simt ca am libertate de exprimare.
Nu recomand absolut deloc, pe TikTok își fac reclamă la studio-ul lor că apoi când te cheamă la interviu să te mintă pe față, am fost la sediul lor pentru a aplică pentru un post de chatter OF iar patronii studio-ului mi-au zis că trebuie să vin 3 zile pentru training și apoi pot să lucrez și iau 20% din încasări, am așteptat să mă contacteze iar după aceea mi-a zis un băiat care se ocupă cu trainingul că pot să încep de acasă pe skype și că durează de la 3 zile până la MAXIM o săptămâna.Am început training-ul de luni din dată de 16.09 pe Skype a fost totul ok până când am continuat în aceeași săptămâna de marți încolo făcând aceleași chestii în training, nimic deosebit sau nou doar ne întreba dacă dăm send sau unsend la mesaje TIMP DE TREI ZILE, eu în această perioada am întrebat când începem să lucrăm și nu mi-a dat nici un răspuns iar supervizoarea care se ocupă să ne facă trainingul începea să se enerveze și să ne spună că nu mai avem răbdare să continuăm, alțîi din grupa mea au observat aceeași chestie ca și mine că facem aceleași chestii fără să avansăm și nu facem nimic în plus.În acest timp cât am întrebat eu când vom începe să lucrăm tot evita răspunsul, până când ne-a zis ieri pe dată de 22.09 că mai avem încă o săptămâna de training, de la 3 zile la 2 sapt este o diferenta mare!!.După ce că am pierdut o săptămâna degeaba fără să facem NIMIC, dacă îmi spunea din timpul săptămânii că mai facem încă o săptămâna training nu mă supărăm deloc, dar mi-a zis chiar în ultima clipă.Ce nu mi se pare corect în această situtatie este că noi făceam mesaje iar abonații cumpărau deja iar noi nu beneficiam de nimic după training, când am încercat să remediez situația cu băiatul de la training acesta mi-a vorbit într-o scârbă(ceea ce la studio-urile serioase nu se întâmplă) mi-a dat de înțeles că pe ei nu ii interesează dacă lucrezi cu ei sau nu, au fost mulți chatteri care au plecat de la ei și acum nu mă mir de ce, puteți vedea în poză atașată în ce stil mi s-a vorbit! Vă dați seama dacă mie ca chatter mi-a vorbit așa dar apoi dacă lucrăm cu ei ca model....nici nu vreau să-mi imaginez!! Vă recomand să căutați o agenție OF sau un studio mai serios, pupici

https://imgur.com/4H6Zrwh CLICK pe link sa vedeti ce indiferenti sunt.
Scrie răspuns