Cel mai bun studio de videochat din Bacău

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
mirela19

Salut! Sunt noua pe aici. Am 19 ani si locuiesc in Bacau. Ma tot gandesc de ceva timp sa fac si eu videochat dar nu de acasa ca nu am cum. As merge la un studio ca sa fiu doar angajata si sa nu ma ocup de nimic altceva decat de lucrat efectiv. Stie cineva ce studiouri de videochat sunt in Bacau si care e cel mai bun ca eu nu am gasit nimic serios.... Multumesc anticipat!

ENJOY

Suntem cel mai mare si mai vechi studio din Bacau : ENJOY Studios : www.enjoystudios.ro Te asteptam la un interviu . Pentru a face o programare sau pentru a afla mai mute detalii , contacteaza-ne la acest numar : 0730633335
No avatar
Jomeya

Da, stiu ce zici.Am incercat si eu la 2 studiouri din oras. Nici nu le mai dau nume ca n- are sens. Parerea mea ca n- au nicio treaba studiourile alea cu videochatul. De fapt la ce sa te aspteti aici, prin Bacau. Nu eram ajutata cu nimic,mai! Pur si simplu mi se spunea- Hai la program si da- mi 50% din ce castigi!Cam asa mergea. Personal nu recomand videochatul in Bacau. M- am mutat in Iasi si merg la Heylux acum, care e cu totul altceva. Daca vreti, va dau mai multe detalii. In primul rand insa numele asta de pe forum cu Cel mai bun studio de videochat din Bacau:)) Pai nu e niciunul bun
mirela19

Salut Joya! Multumesc mult pentru răspuns. Chiar e folositor pentru mine ca nu stiu cu cine sa vorbesc si de asta am scris aici ca am gasit forumul asta. E asa mare diferenta dintre ce e in Iasi si Bacau? Ma uitam pe aici la Enyoy, Global sau Cybelle sau asa ceva si mai sunt vreo doua. Nici unul dintre ele nu crezi ca e ok?
No avatar
Jomeya

Nu se merita, crede-ma. Asa ziceam si eu – cat de aiurea poate sa fie? Dar nu e de stat nici o clipa daca vrei sa faci bani si sa ai conditii. In Bacau nici nu castigi si studiourile arata trist tare. Nu au nici un trainer ca lumea sau admin ceva care sa te ajute ca sa zici ca se merita sa lasi 50% studioului.
No avatar
DiAnaa

Sunt de acord cu Joya. Am fost si eu la un studio din Bacau si era practic o camera cu un pat si un calculator. Si cineva venea din cand in cand sa vada daca mai sunt acolo si n-am plecat :)) LOL. Ma umfla rasul cand ma gandesc ce penibil era. Am stat vreo 3 zile si dupa asta nu m-am mai dus ca nu ma avantaja cu nimic treaba asta. Probabil la fel a fost si pentru Joya si de asta s-a dus la Heylux, ca am auzit si eu ca acolo e alt nivel.
No avatar
Jomeya

Da, nici nu se compara. Aveam o prietena care locuia deja in Iasi si stia cum e aici. Mi-a recomandat si ea sa vin. Fetele de la studio m-au sprijinit foarte mult si mi-au dat cazare gratuita 2 luni in Iasi. Asa mi-a fost mult mai usor sa vin la studio si sa ma conving ca e altceva decat videochatul in Bacau. Daca veneam mai repede era si mai bine. Aici sunt vreo 14-15 fete la training cred fata de una sau niciun la ce am vazut eu in Bacau. Plus ca nivelul de ajutor nici nu se compara. Am la fiecare tura o fata care se ocupa de mine tot timpul si imi da sfaturi si asa mai departe. Practic aici am invatat videochatul adevarat.
MikiMe

Salut fetele! Am citit toata discutia voastra si ma intereseaza si pe mine. Oricum nu prea am ce face in Bacau ca e plictiseala mare. Simt ca aici nu am nici o sansa sa fac bani si sa ma distrez. La Bucuresti nu-mi place si mi se pare foarte departe. La Iasi am fost acum vreo jumatate de an si mi s-a parut wow, mai ales partea de cluburi de cafenele si barulete. Am auzit si eu ca videochatul e mult mai sus decat in alte parti si ca vin fete din multe parti ale Moldovei.
No avatar
Iulikka

...eu nu sunt model dar am o prietena buna model la Heylux. si ea imi zice ca e multumita si ma tot cheama dar plec cu prietenul meu in Anglia acus ca altfel poate ma angajam si eu acolo. face cam 5000 de dolari pe luna banii ei si tot imi scoate ochii cu asta sa ma faca invidioasa )) chiar sunt un pic geloasa pe ea dar e meritul ei si ma bucur ca nu mai depinde de fostul iubi care era gelos ..
mirela19

Sunt aiurea situatiile astea stiu... Am si eu prietene care au necazuri din cauza asta. Cand ai banii tai devii mai libera si poti sa iti gasesti pe altcineva si baietii stau la coada pentru tine. Partea asta de independenta ma atrage si pe mine. Ma gandesc la detalii , ce ar insemna sa ma mut si eu de la Bacau la Iasi..
Scrie răspuns