Hey people! Astăzi am tras lozul necâștigător pe MFC - mi a oprit broadcast ul, mi s a cerut ID verification, după ce l au verificat mi au cerut “second form of verification” si nu am nimic. Știu ca nu mai arăt ca în buletin, am culoarea parului schimbată, extensii, filler (buze) si microblading sprâncene dar dacă și ar fi dorit ar fi văzut ca sunt tot eu și ca oamenii se schimbă . A mai trecut cineva prin asta vreodată sau e ceva personal? Ca de la începutul anului este sursa mea principală de venit și sunt încă șocată. Nu am permis și nici o altă formă de verificare cu poza. Există cineva la MFC să se poată vorbi și rezolva cum au alte site-uri, are cineva alte idei sau a trecut prin așa ceva?
MFC banned?
M am gândit și eu ca asta o să fie ultima variantă dar numai cine nu și a făcut pașaport de 3 ori până acum nu știe birocrația și timpul care trece care îmi scade camscore ul. O să încerc cu diploma, practic ei cer un document care să includă poza și data nașterii și apoi cu pașaportul. La mine problema cea mai mare la care mă gândesc este ca este ceva personal ca sunt româncă, ei refuza majoritatea conturilor româncelor (cine a încercat și a fost refuzat știe despre ce vorbesc) și poate e un fel de a face curățenie și își doresc să scape de mine.
Spun asta tocmai pentru ca se vede ca sunt eu. Același nas, frunte, ochi, forma a feței. Se presupune ca cei care verifică sunt antrenați pentru asta, nu? Ție DE CE nu ți a cerut a doua formă de verificare? E normal să mă întreb, nu sunt model de top și nu e o porcărie, au fost ani întregi în care româncele nu și au putut face cont pe MFC și acum o fac selectiv si toată lumea știe asta in afara de tine se pare. O sa îmi fac pașaport ca nu am nici o alta soluție dar clar am fost nedreptățită si sunt confuză și oricine în locul meu s ar simții la fel dar e simplu să vorbești din afara. Mulțumesc pentru răspuns