Se mai merita ?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
Chloee

Buna fetelor…am fost model acum 3 ani, pentru putin timp ce e drept, 3 luni, mergea ok sa zic, nu am avut timp sa vad cat de ok poate sa fie, dar ajunsesem undeva la 4-5k banii mei pe luna…ma tot gandesc sa ma intorc insa am tot auzit ca nu prea se mai fac bani…asa e oare, se vede o scadere la incasari ?
No avatar
Rimela

Pai daca tot ai auzit ca nu prea se mai fac bani.......oare nu e mai bine sa ramai la locul de munca unde ai prestat in ultimii 3 ani?
Vazusem zilele trecute pe tiktok, o divă mică care fusese intrebata daca se mai fac bani din tiktok.........la care diva asta mică raspunsese ceva de genul " mergeti drac la munca , ca pe tiktok suntem destule panarame " :))))) La fel si pe site-urile astea de videochat, suntem destule " panarame" si bani oricum nu prea se mai fac :)))))
Am fost ironica , ma indoiesc ca iti va raspunde careva pe aici......eu ma plictiseam si m-a amuzat cumva postul tau.
Acum serios........in loc sa te iei dupa " auzite" .....oare n-ar fi mai logic sa iti iei avânt sa intri online?.......e singurul mod in care poti sa vezi ( nu auzi) daca se mai fac sau nu prea se mai fac bani :)
Până la urma depinde de norocul fiecareia, cunostinte, experienta ,etc.......unele fac meleoane inca , altele de abia de-o supică :)))
Scrie răspuns