Ce parere aveti despre ViviStudio ?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
xTopic
Site Admin

Am observat ca exista foarte multe reclame despre acest studio..poate veni cineva cu cateva pareri?
Ne quid nimis.
Lori23

Hello! Nu stiu, eu am inteles ca nu e totul chiar asa ca in reclame, mai ales cu comisionul modelelor Acum nu stiu, poate sunt doar zvonuri si atat..
No avatar
Mikela

Buna.Eu am sunat acum cam o luna pt un interviu,Pe site scria ca e 100 % feminin si mi-a raspuns un domn. Am crezut ca gresisem nr, dar nu , era cel corect. Mie nu mi- a inspirat deloc incredere
dulcyana

Buna buna. Vai Mikela, ce naspa. Eu n am fost la ei, am fost la alt studio din Pacurari si totul a fost oki, era o tipa foarte draguta care ma ajutat cu toate intrebarile, chiar a fost ft dragut.
glamorousgirl

Buna ziua! Am incercat colaborarea cu Vivi...am renuntat dupa cam 2 luni, hai sa va spun si motivele. In primul rand, mediul de lucru era complet dezorganizat si haotic. Erau momente in care ramaneam fara traineri, si trebuia sa te descurci cum poti in momentele alea. Sa nu mai vorbim de presiunea incredibila pe care o simteam zilnic, ni se tot amintea de standardul de bani sa primim comisionul ala de 50 % , eram avertizate ca daca nu facem primim mai putin. Si tot timpul se creau barfe intre colegi. Mna, lumea face cum doreste, fiecare face ce vrea, dar eu personal NU recomand acest studio.
No avatar
antonnia

Hei, glamorousgirl! Suna foarte aiurea ce ai patit. Nu stiu, ma gandeam si eu sa ma angajez la un studio. Nu ai reusit sa ti dai seama din interviu sau ceva ca nu e totul in regula? Intreb ca poate sa mi dau si eu seama daca imi programez interviu pe udneva.
glamorousgirl

Buna, Antonia! Ma bucur ca ai intrebat asta sincer. Interviul a decurs perfect normal, chiar era o tanara draguta. Lucrurile au inceput sa se schimbe dupa cam o saptamana, oricum , trebuia sa mi dau seama inca din prima zi, cand era acolo o tipa care se certa pe-acolo in birou cu banii primiti , dar am crezut ca are ea nebunia ei. Nu stiu, ca sfat, orice ai alege, sa adresezi orice fel de curiozitate despre orice , sa te asiguri ca ai toate raspunsurile clare.
No avatar
antonnia

Mersi, glamorusgirl.. Nu stiu, parca m- am descurajat putin acum, cred ca mai bine ma apuc eu de acasa decat sa ma trezesc in niste situatii din astea asa naspa..
No avatar
aylinn

Ma bag si eu putin aici in discutie, cred ca la un simplu search pe google iti dai seama care s studiourile aleamai profi si cu experienta. Vad ca Vivi asta undeva al 6 lea la cautari, acu nu stiu ce si cum despre el. Vad ca rupe topul Heylux, ma gandesc ca ala nu e chiar un studio de colt de bloc., de are pozitia asta:))
MiaB

Sustin ce zice [USER=9820]aylinn[/USER]. Anyway, fiecare studio are chestiile lui si modurile lui de a functiona. Eu zic sa va mai uitati si pe TikTok, e acum mare trend cu live- urile, vad tot mai multe studiouri ca stau in live si dau detalii.Mai sunt fete care pun intrebari pe acolo, mai povestesc experiente, mai merge sa va bagati si voi in seama pe acolo, poate mai prindeti una- alta , sa va faceti o parere despre ce si cum.
Scrie răspuns