[ATTACH=JSON]{"data-align":"none","data-size":"full","data-tempid":"temp_1194_1707553926104_882","title":"en.jpg"}[/ATTACH]
Dragă model,
Participă și tu la evenimentul TOPLESS SPECIAL DE ZIUA ÎNDRĂGOSTIȚILOR de miercuri, 14 februarie!
24 DE ORE NON-STOP!
Pentru acest eveniment foarte special, competiția DAILY TOP 5 devine SUPER DAILY TOP 5 și premiile se dublează!
Locul 1: 400 de euro
Locul 2: 200 de euro
Locul 3: 150 de euro
Locul 4: 100 de euro
Locul 5: 100 de euro
Care este programul ?
Vă rugăm să rețineți că, pentru această zi specială, EVENIMENTUL TOPLESS ÎȘI SCHIMBĂ ORARUL:
miercuri, 14 februarie, de la 00:00:01 la 23:59:59 (ora Amsterdamului)
Pentru SUPER DAILY TOP 5 se aplică **reguli specifice **:
- Doar modelele care participă la evenimentul topless vor fi luate în considerare: trebuie să joci și să respecți regulile evenimentului topless.
- Toate modelele pot participa, inclusiv cele care au câștigat deja de 3 ori în luna calendaristică. Profitați de această regulă pentru a câștiga bani!
Așa că profitati de această oportunitate... ati putea deveni una dintre cele 5 câștigătoare SUPER DAILY TOP 5 de 14 februarie 2024.
Nu ratați acest eveniment !
Cu respect,
Echipa XLoveCam
Eveniment TOPLESS SPECIAL DE ZIUA ÎNDRĂGOSTIȚILOR - miercuri, 14 februarie
[USER=9477]hotygirl[/USER]
Buna ziua !
Intr-adevar a fost un event prelungit , tocmai pentru a oferi modelelor sansa de a castiga Super Daily top 5 , premiile au fost dublate fata de Daily Top 5 simplu.
Daca aveti sugestii pentru noi legate de evenimente , le asteptam cu drag.
O zi minunata!
XloveCam.com Support.
Buna ziua !
Intr-adevar a fost un event prelungit , tocmai pentru a oferi modelelor sansa de a castiga Super Daily top 5 , premiile au fost dublate fata de Daily Top 5 simplu.
Daca aveti sugestii pentru noi legate de evenimente , le asteptam cu drag.
O zi minunata!
XloveCam.com Support.
Register Here
Ați rămas acum doar cu ciurucuri și modele de 2 bani.. rusoaice și columbience .. care chiar va fac o reputație proasta: note proaste și comentarii proaste, incalcari grave de reguli, cer bani clienților direct sau indirect prin cadouri, bonusuri, vibros etc ..înjură in plus clienții și îi numesc in fel și chip in tote limbile.., dar asta nu o vedeți și nu le blocati!.. de ce!!??? Astea chiar va fac o reputate proasta!….si acum...serios....eu am fost acolo un înger.... în comparație cu aceste escroace!....Sa va fie rușine ....că văd că nu aveți rușine deloc!...
Asta am vrut sa zic și eu in concluzie .blocarea a fost personala..ăștia aveau ceva personal cu mine..de la început de când au venit ei în staff.. and to Proove a point: " I'm the boss and I block who the fuck I want and Only if I want"!.. ceea ce s a întâmplat și in cazul meu...