Ce pasiuni avem si cum putem sa le aplicam in jobul nostru?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
Bianca

Buna, am absolvit ''Facultatea de arte George Enescu'' si am dezvoltat acest subiect cu unul din membri care si-a dorit mult sa ma auda cantand la vioara, asa ca am adus vioara in una dintre ture si i-am cantat in privat ore in sir. A fost tare incantat, asa ca tot timpul revine in privat pentru cantecelele mele. Alti membri care au vazut vioara in camera, m-au rugat sa le cant, si in felul acesta am ajuns sa-mi incant membrii cantandu-le, fara sa ma dezbrac deloc.;;)
Clara

:))))) ma gandesc cum as putea fermeca membrii cu talentul meu de contabila:)))) doar sa le calculez creditul si sa le explic teoria platilor online pentru servicii prestate B-)
No avatar
anastasia

Faptul ca am absolvit Facultatea de Litere mi-a facilitat mult comunicarea cu membrii, atat in engleza, cat si in franceza. In plus, am intalnit membri cu care am discutat despre literatura victoriana sau contemporana.
Leticia

Hehe, eu am terminat Facultatea de drept,sunt o fire autoritara si ma folosesc de asta interpretand cu succes rolul de mistress.Trebuie sa ai o mina dura cand stapanesti un slave.
Money Makes the World Go Round
No avatar
Alice

Eu am facut cursuri de dans modern, imi place foarte mult iar uneori mai fac un astfel de dans pentru membrii care doresc sa vada. Multora dintre ei le place si banuiec ca ma descurc destul de bine, as putea alege si acest drum :P.
Daria

Imi place sa foarte mult sa citesc si ador teatrul! Cu siguranta acestea doua au contribuit la dezvoltarea vocabularului meu, mi-au usurat modul de exprimare si cel mai important m-au ajutat enorm sa ma exteriorizez.
No avatar
Filip

Cu siguranta un model de videochat trebuie sa fie si un actor desavarsit. Cu totii avem o mica sceneta in fata camerei, pentru a incanta membrii. :)
No avatar
Penelope

Eu sunt fascinata de lumea orientala,si ma machiez ca araboaicele,am si costum de belly dance si dansez mereu pe ritmul tobelor.Ede la sine inteles ca am o mare parte din membri ,arabi.
No avatar
ReGina

Mie mi-a placut dintotdeauna sa am multi prieteni si sa stau de vorba ore in sir.Iubitul meu,saracul ,mai avea un pic si isi cumpara dopuri de urechi.Acum,e relativ multumit,dar tot nu scapa de discutii cand ajung acasa.Am harul de a tine foarte mult membrii in privat,insa cateodata patesc acelasi lucru in free chat si membrii ma intreaba daca am nevoie de banuti.
No avatar
Iulia

Cand eram mica am facut sport iar cand am crescut am fost la Liceul cu Program Sportiv din Iasi astfel ca sunt destul de flexibila si am membri care ma iau in pvt pentru a incerca anumite pozitii (contorsionari) pe care alte persoane (care nu au o mobilitate suficient de buna) nu le-ar putea face.
Scrie răspuns