Cont Epayservice blocat

Lista completa a site-urilor de videochat precum si opiniile despre fiecare in parte. Posteaza aici daca ai descoperit un site nou.
Scrie răspuns
Katerina

Buna ziua. De câteva zile am contul epayservice blocat . Mi se tot spune să aștept că mă va contacta un agent pentru a le trimite mai multe date și detalii despre mine și activitatea mea , dar tot aștept și nimic... Nu pot transfera banii ,nu pot nimic să fac . In emailul lor în care m au anunțat că mă blochează au spus că e nevoie de KYC și AML ( anti money lounderig ) și în alt mesaj mi au spus că activitatea mea din cont este de high- risk . Doresc să întreb dacă a mai pățit cineva așa ceva și dacă s-ar rezolvat problema și cum ? Mulțumesc pentru orice informații.
Studio Bex

Au trimis e-mail ca se va rezolva problema si banii sunt in siguranta
No avatar
Rimela

Sunt in aceeasi situatie Katerina. Se pare ca si mie mi-au blocat contul , doar ca am aflat doar azi. Ieri mi-am verificat email-urile si nu aveam nimic, astazi aveam 2 emailuri......unul datat ca fiind din 24 Februarie in care ma anuntau ca , contul prezinta high- risc si tot ce ai spus tu in mesajul tau. Al doilea doar anunta ca in curand toti clientii vor fi instiintati curand de un update(ceva de genul) si sa fi pregatit sa le trimiti iar ID, proof of address , de unde provin banii........suna ca o verificare, dar nu inteleg de ce au blocat conturile.Maine ar trebui sa imi intre banii de pe Jasmin si deja ma ia cu frisoane
No avatar
Rimela

Studio Bex;n53144 wrote: Au trimis e-mail ca se va rezolva problema si banii sunt in siguranta

Inteleg ca si la tine/ voi ( sunteti studio) exista aceeasi problema. Ce email ai primit mai exact?
Katerina

Da am primit și eu al doilea mesaj ieri .... Da e probabil o verificare sper sa o trecem dar așteptarea e nasoala ... Eu am bifat pe site sa îmi rețină banii până se rezolva problema
Katerina

Da și eu tot pe 24 am primit primul email , însemna că fac verificări... Nu e un update acum așteptăm alt email de la cel ce e agent de verificare și ori îi trimitem lui actele ori ne suna , așa au zis cei de la customer service când le am scris că el ne va contacta prin ticket sau email sa stabilească un " appointment "
No avatar
Rimela

Da Katerina, asteptam pt ca altceva nu putem face. E bine ca ai reusit sa bifezi pe site sa iti retina banii pana la rezolvarea problemei, eu nu am mai putut sa fac ceva, am aflat prea tarziu si banii mi-au intrat deja in epay wallet. :(
Katerina

Vreo noutate ? Aici nimic :(
Katerina

Vreo noutate? Aici nimic :(
No avatar
Rimela

Nimic.......
Scrie răspuns