Bună, am si eu o întrebare - cam care ar fi sumele estimative câștigate din cb? Intr-o luna lucrata la 6 h pe zi?
Știu ca difera de la model la model, dar as dori sa stiu ceva estimativ.
Merita mai mult decat un job in IT? (salariul Aprox 1700 euro pe luna..).
Va mulțumesc.
Care sunt sumele câștigate pe cb
Bună! Îți pot spune doar experiența mea, 1400$ câștigați in 2 săptămâni. Aceasta a fost cea mai buna perioadă. Dar orice răspuns ai primi sunt convinsa ca difera foarte mult de la persoana la persoana. Cât lucrezi, decor, aparatură, skilluri si multe altele iti vor influența câștigurile.
Sau din experienta mea, am facut 1300$ intr o ora sau 3$ in 3 ore. Atat de absurde pot fi sumele castigate. Ca si medie pot spune undeva la 200$ in 6 ore dar nu are nici o legatura cu cat de mult pot castiga alte fete sau cat de putin. Spre exemplu eu nu fac show in free si nici alte fetish uri foarte cautate, asa ca ma pot uita si eu la alte fete ( de pe prima pagina Chaturbate) si vad cat pot castiga ele. Conteaza absolut tot! Desi se spune ca nu conteaza fizicul eu cred ca da, conteaza. Aptitudinile de limbi straine, chiar si felul de a fi, aparatura, modul de lucru, TIMPUL PETRECUT (la categoria asta chiar se pot dubla sumele). Poti incerca sa vezi daca te adaptezi sau poti lucra part-time
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
Aliiciiaa;n51438 wrote: Bună! Îți pot spune doar experiența mea, 1400$ câștigați in 2 săptămâni. Aceasta a fost cea mai buna perioadă. Dar orice răspuns ai primi sunt convinsa ca difera foarte mult de la persoana la persoana. Cât lucrezi, decor, aparatură, skilluri si multe altele iti vor influența câștigurile.
Buna, la ce ore stai ? Noaptea cumva ? Sau dimineata f devreme
Buna, la ce ore stai ? Noaptea cumva ? Sau dimineata f devreme
Depinde de membrii cu care interactionezi mai bine, cei din US sau cu membrii europeni. Personal mie imi merge cel mai bine intre orele 05:00 si 09:00 AM ( fus orar USA, Canada, Australia) doar pentru ca mi se par mai sociabili si mai generosi. Pur si simplu iti setezi pe telefon fusul orar al tarilor cu care interactionezi si lucrezi la orele cand incheie programul de munca. Pentru mine intre 12:00 PM si 19:00 e mort, dar pentru mine pare destul de logic. Majoritatea europenilor sunt la munca si US doarme. Sunt si fete care castiga mult indiferent de ora dar eu impartasesc strict din experienta mea persoanala. Cand am inceput sa lucrez, lucram intre orele 22:00 - 04:00, si imi aduc aminte ca si atunci mi se parea un program potrivit. Nu prea mult trafic dar mergea. Si daca intradevar doresti sa iti schimbi programul de munca este putin mai dificil pentru ca risti sa iti pierzi membrii regulari
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
-
Andreea_and
Ma poate ajuta cineva cu, cont chaturbate, va rog?? Eu sunt blocata pe chaturbate cu id-ul meu