hot flirt Jasmine

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
raisa

Buna ziua, sunt printre voi modele care sunt la aceasta categorie pe Jasmine ? Vroiam sa va intreb cum va merge, ce faceti de obicei in timpul privatului, cum va mentineti membrii sau cum ii fidelizati chiar daca vin de la adult. Multumesc frumos, o seara faina va doresc!
No avatar
Camelia

Eu am o parere foarte buna despre LJ. Trafic de foarte buna calitate si mare parte din castigurile mele provin de pe acest site. Ideea este sa te comporti cat mai natural, sa nu ai o atitudine fortata - membrii simt acest lucru si de regula nu prea mai revin. Daca te hotarasti sa spui o poveste despre tine, spune aceleasi lucruri tuturor membrilor, ca sa nu te incurci. Schimba tinutele, vino de fiecare data cu ceva nou, atrage-le atentia....scopul tau este sa le mentii viu interesul si sa nu se plictiseasca. Ai grija de make-up, de orice aspect care tine de trasaturile fizice. Intreaba-i ce le place, ce le-ar placea sa vada la tine, ce ar schimba la tine si surprinde-i. Se vor simti foarte importanti :">
No avatar
Alice

raisa;4068 wrote: Buna ziua, sunt printre voi modele care sunt la aceasta categorie pe Jasmine ? Vroiam sa va intreb cum va merge, ce faceti de obicei in timpul privatului, cum va mentineti membrii sau cum ii fidelizati chiar daca vin de la adult. Multumesc frumos, o seara faina va doresc!

Buna Raisa, eu nu sunt la HotFlirt pe Lj, dar am membri care doresc doar sa vorbeasca cu mine si ma iau in pvt pentru acest lucru deoarece pe acest site nu exista optiunea de PM (Private Message).
Chiar si la sectiunea Adult, nu totul se rezuma la dezbracat si show-uri erotice....cred ca depinde si de model.
In general, pentru a lucra la sectiunea HotFlirt trebuie sa stii limba engleza la un nivel avansat, daca mai cunosti si alte limbi cum ar fi franceza, spaniola si/sau italiana este foarte bine.
Iar pentru a mentine interesul membrului si pentru a il determina sa revina o perioada buna de timp, trebuie sa ai o cultura generala vasta, sa puteti discuta cam despre orice subiect.
Amabilitatea, frumusetea, inteligenta si optimismul (gandirea pozitiva) sigur ii vor tine pe membri aproape de tine.
De evitat discutiile despre problemele tale personale, acesti membri intra la aceasta sectiune pentru a socializa si pentru a se relaxa dupa o zi de munca.
Pentru a le mentine interesul, poti crea o lume fantezista, de exemplu una in care voi doi luati cina si de explicat cu detalii: cum vei fi tu imbracata, cum va fi el imbracat, ce veti dori sa beti/mancati fiecare, cum arata restaurantul, oamenii din interior. Subiecte de abordat: carti, filme, mancarea/bautura preferata, amintiri amuzante din copilarie sau recente, femeia ideala etc...ideile vin pe parcursul discutiei, trebuie doar sa fii deschisa, naturala si sociabila. O astfel de discutie poate dura ore in sir si daca are suficienti bani in cont, va pierde notiunea timpului.
La finalul discutiei puteti stabili o noua intalnire (ca in viata reala, dupa o cina romantica). Intreaba daca ar dori sa te vada intr-o tinuta speciala, daca doreste sa aleaga el locul unde veti "merge" data viitoare.
Sper sa te ajute aceste detalii, asteptam cu nerabdare sa revii pentru a ne povesti :).
No avatar
raisa

Multumesc frumos Camelia si Alice pentru sfaturile voastre, apreciez foarte mult parerile voastre si le voi pune in aplicare ! O zi buna va doresc !
Scrie răspuns