Cont banat permanent pe cb

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
Ariana_92

Cont banat permanent pe cb.,nu știu cauza ma gândesc ca nu am adăugat noua carte de identitate imediat ce am schimbat-o însă și cea veche nu expirase încă era valabila în 5 ani,dar am schimbat-o odată cu domiciliul.Astept răspuns de la ei,oare se mai poate face ceva?Nu era contul pe care aveam câștiguri mari dar îl am de 1 an și parca îmi pare rău totuși.Multumesc
LauraT

Uneori cb baneaza conturi fara motiv. Se intampla demult asta. La fel fara motiv le si debaneaza . Fara sa dea explicatie de ce. Personal nu am patit , dar stiu cazuri. Tu trimite mail si vorbeste cu ei. Posibil sa nu le fi convenit ceva sau sa debaneze fara sa spuna nimic...
No avatar
Ariana_92

LauraT;n50999 wrote: Uneori cb baneaza conturi fara motiv. Se intampla demult asta. La fel fara motiv le si debaneaza . Fara sa dea explicatie de ce. Personal nu am patit , dar stiu cazuri. Tu trimite mail si vorbeste cu ei. Posibil sa nu le fi convenit ceva sau sa debaneze fara sa spuna nimic...

Mersi frumos!Sincer se pare ca nu m-a afectat prea mult,m-am ofticat în ziua aceea dar mi-a trecut.Am sa verific totuși din când în când poate se răzgândesc și ii mai bag în seama cu câte un email
No avatar
Ariana_92

Bună LauraT,ai avut dreptate!Mi-au deblocat contul cu scuzele pentru deranjul creat.Ce nebuni!!!zi frumoasa
LauraT

Ariana_92;n51112 wrote: Bună LauraT,ai avut dreptate!Mi-au deblocat contul cu scuzele pentru deranjul creat.Ce nebuni!!!zi frumoasa

Ma mir ca si-au cerut scuze. Foarte frumos din partea lor.
MA bucur ca poti lucra din nou. Spor la banuti .
No avatar
Andreea_and

Am. Contul blocat si eu de chaturbate, gen ca m o reclamat unul, ati putea sa ma ajutati sau.. Sa ma ajute cineva cu un cont nou, e contra cost, mulțumesc
Anastasia09

nu iti inteleg disperarea, sincer ! daca stii ca te-a reclamat cineva, incearca sa rezolvi cu cei de la support cumva. chaturbate intr-adevar, banneaza aiurea, dar si cand isi dau seama ca au gresit, deblocheaza si isi mai cer si scuze ! Clar ai facut tu ceva nasol, daca nu mai vor sa iti deschida contul. Imi pare rau pentru tine, dar in job-ul asta nu poti sa faci numai ce vrei. Figurile costa ;) poti incerca alt site. Spor !
Scrie răspuns