Perioada dificila pe siteuri

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
Juli.CIR

Buna , fetelor ! As vrea sa știu cum va merge în ultima vreme pe siteuri . Cam de 2 săptămâni la mine e praf.. și încă continua . Nici măcar guesti nu mai sunt ca înainte , nu mai zic de cei plătitori ... Sunt pe xlove cam de 2 ani . Sunt curioasa vouă cum va merge acum și pe ce siteuri sunteți . Sper să își revină cat mai repede , că altfel intru in depresie :)))
Cu toate că acum se apropie și decembrie, vin sărbătorile, etc.. nu știu ce să zic. In orice caz, aștept și răspunsurile voastre. Pupici
Hazal Kaya

Merge f prost intr adevar.. eu sunt pe CB.. imi mai intra de 2 saptamani doar membrii vechi.. speram sa si revina putin.. imi mai fac acum 2 conturi .. pana de sarbatori sa se stranga ceva si pe ele.
No avatar
KendraM

Eu n-am lucrat niciodata pe site-uri de free, dar Jasminul merge bine, inca :))
No avatar
Denisa219

Vin sarbatorile,strang banii pentru noi:)))
No avatar
Juli.CIR

:)))) sigur pt noi vor strânge banii . Au devenit atât de zgârciți și se plang de situația lor financiara :))) mi-am făcut cont pe cams , aștept aprobarea...
No avatar
Denisa219

Se plangeau si inainte,acum au motiv,pandemia.Spor tuturor
No avatar
Noco

Buna
intradevar insa e foarte important sa fidelizam clientii si pentru à avea mai multi cred ça twitter mym functioneaza .....
No avatar
Juli.CIR

Pe siteul pe care sunt , nu ai voie sa dai Twitter , Instagram etc . Pur și simplu e mai naspa acum. Dar își va reveni...la Anu
No avatar
Chillyourheart

E destul de important in ziua de azi activitatea ta ca model pe social media, indiferent daca pe site-ul pe care lucrezi iti poti lasa sau nu contul de social media pe care il folosesti oricare ar fi el. La fel folosesc si site urile zeci de site uri cu anunturi traficul vine din online . vrei nu vrei tot apari ca model pe destule site uri.
No avatar
Juli.CIR

Ce site uri poți recomanda? Fără lj pentru că lucrez de acasă..
Scrie răspuns