Monese[sfat]

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
J1ca

Buna! Pentru cei care au experienta cu monese, cum este? Este adult friendly?? Va rog frumos sa-mi impartasiti experienta voastra cu monese deoarece as vrea sa-mi fac cont pe Monese pentru a aplica pentru un site subscription admireme.vip care nu ofera paxum sau cosmo :( doar bank transfer, va rog mult, nu vreau sa aplic la o banca romaneasca ..

Multumesc mult pentru ajutor dat sfat!
Sa aveti o zi minunata!
Ann

J1ca;n47685 wrote: Buna! Pentru cei care au experienta cu monese, cum este? Este adult friendly?? Va rog frumos sa-mi impartasiti experienta voastra cu monese deoarece as vrea sa-mi fac cont pe Monese pentru a aplica pentru un site subscription admireme.vip care nu ofera paxum sau cosmo :( doar bank transfer, va rog mult, nu vreau sa aplic la o banca romaneasca ..

Multumesc mult pentru ajutor dat sfat!
Sa aveti o zi minunata!

Nu,nu este adult,gambling and so on, friendly. Daca nu ma insel chiar specifica asta in regulile lor. O sa iti blocheze banii si o sa iti inchida contul cerand dovada banilor. Singura modalitate prin care poate fi folosit este prin transfer Paxum-Monese (sau oricare alt card primar adult friendly)
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
No avatar
Keke

Transfer din Paxum catre external card Monese merge numai daca ai cont vechi si ai inscris cardul acum un an sau doi.Cardurile recente nu mai sunt acceptate,doar cele din tara in care esti rezidenta.
Ann

Keke;n47706 wrote: Transfer din Paxum catre external card Monese merge numai daca ai cont vechi si ai inscris cardul acum un an sau doi.Cardurile recente nu mai sunt acceptate,doar cele din tara in care esti rezidenta.

Mie imi expira cardul luna asta dar ei imi tot trimit mail sa aplic pentru unul nou. Sa inteleg ca nu pot face transfer Paxum pe un nou card…imi poti spune de ce? Mai ales ca ma bazam pe el pentru momentul in care expira PaxumSepa. Cu Revolut este totul ok?
No avatar
Keke

Se pare ca poti face doar pe carduri din tara in care locuiesti.Nu am idee de ce aceasta schimbare,probabil masuri impotriva fraudei financiare.Pe Revolut a mers sa transfer fara pb acum 2zile.Am cardul vechi MasterCard comandat in 2018 parca.
Ann

Keke;n47719 wrote: Se pare ca poti face doar pe carduri din tara in care locuiesti.Nu am idee de ce aceasta schimbare,probabil masuri impotriva fraudei financiare.Pe Revolut a mers sa transfer fara pb acum 2zile.Am cardul vechi MasterCard comandat in 2018 parca.

Am sters aplicatia acum cateva zile si acum cand am incercat sa ma conectez mi au blocat contul. Nici nu ma mai complic cu ei
No avatar
Keke

Ann,uite am incercat eu acum cu o suma modica catre noul card si a mers!!Nu locuiesc in Ro,nu stiu daca are legatura dar in urma cu o luna ,acesta a fost raspunsul catre doua persoane din tara.Nu stiu ce sa te sfatuiesc.Daca mai reuseste cineva din Romania sa transfere catre noul card si este cu succes,inseamna ca a fost ceva temporar.Te tin la curent!
Ann

Keke;n47722 wrote: Ann,uite am incercat eu acum cu o suma modica catre noul card si a mers!!Nu locuiesc in Ro,nu stiu daca are legatura dar in urma cu o luna ,acesta a fost raspunsul catre doua persoane din tara.Nu stiu ce sa te sfatuiesc.Daca mai reuseste cineva din Romania sa transfere catre noul card si este cu succes,inseamna ca a fost ceva temporar.Te tin la curent!

Probabil persoane prost informate, de aceea am si intrebat stiind ca au acelasi procesor de plati. Eu mi am schimbat si numarul de telefon si telefonul intre timp si posibil de aceea mi au blocat contul, trebuie sa trimit iar dovezi ca nu imi foloseste altcineva contul...prea dificil
No avatar
Keke

Banuiesc ca este totusi posibil sa iti recuperezi contul...
Ann

Keke;n47732 wrote: Banuiesc ca este totusi posibil sa iti recuperezi contul...

Bine de stiut…multumim frumos!
Scrie răspuns