Un mic ajutor va rog !!

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
Juli.CIR

Hello, Hello !! Deci, de o luna am renunțat la xlove , s au schimbat multe și nu mai mișcă nimic , nici vizitatori macar! De ceva timp am făcut conturi pe streamate unde am stat 2 zile și așteptăm să intre cineva , dar nimic. Chiar auZisem că e cel mai tare, wow! Apoi pe streamray , e cam ciudat asta , erau 3 care aveau credite , nici măcar la salut nu răspundeau. Wtf! Într-un final am intrat pe f4f. Trafic este , nimic de spus. Dar când am văzut că vor privat pe 10 credite și la finalul zilei sa mă aleg cu 400 credite total , am zis că nu e adevarat. Am stat 7h pe nimic. Foarte mic procentul , e foarte diferit. Eu am stat numai pe xlove 1 an. In fine.. acum sunt in căutarea unui site care sa nu dea 20-30% că pe bune..e prea puțin . Eu am răbdare dar totuși .. niste recomandări aveți ? Sper că nu v-am dat dureri de cap , dar de o luna sunt parca alt om care nu își găsește calea
No avatar
Anonim1111

skyprivate . cam contacts
No avatar
Juli.CIR

Am și Sky și CC. Dar nu știu să folosesc CC . Adică intru live free , habar nu am. Am căutat peste tot câteva info și nu găsesc nimic
No avatar
Memsy

Daca prin CC te referi la CamContacts atunci din ce stiu eu acest site este cu pvt direct, nu are free video preview adica sa te vada membrii inainte de privat ci doar free chat adica sa iti scrie, poate doar daca bifezi acea optiune de "Free Teaser VideoChat" dar nu stiu daca mai este valabila pentru ca eu cand dau click pe details se deschide home page. Plateste 50% dar sincer e slabutz de tot la trafic. Si pretentions la broswere - eu il deschid doar cu Edge.
Are sistem de rating foarte dezavantajos pentru ca sunt valabile doar ultimile 10 ratings din care se face media ratingului general cu care apari pe site. Daca un membru iti da rating maxim de mai multe ori pe zi, se ia in considerare doar ultimul rating dat de acesta. Modelele sunt afisate in pagina in fucntie de rating - care are rating mai mare e afisata mai in fata. Daca un membru iti da 1 star, iti scade ratingul general si asa ramai cu rating scazut si afisata mai jos in pagina pana pana iei suficiente ratinguri mari ca sa iti creasca ratingul general din nou. Si vezi ca ti-a scazut ratingul dupa o zi, doua ca atunci se updateaza, nu instant cum ar fi normal. In fine.. succes!
No avatar
Memsy

Daca prin CC te referi la CamContacts atunci din ce stiu eu acest site este cu pvt direct, nu are free video preview adica sa te vada membrii inainte de privat ci doar free chat adica sa iti scrie, poate doar daca bifezi acea optiune de "Free Teaser VideoChat" dar nu stiu daca mai este valabila pentru ca eu cand dau click pe details se deschide home page. Plateste 50% dar sincer e slabutz de tot la trafic. Si pretentions la browser - eu il deschid doar cu Edge.
Are sistem de rating foarte dezavantajos pentru ca sunt valabile doar ultimile 10 ratings din care se face media ratingului general cu care apari pe site. Daca un membru iti da rating maxim de mai multe ori pe zi, se ia in considerare doar ultimul rating dat de acesta. Modelele sunt afisate in pagina in functie de rating - care are rating mai mare e afisata mai in fata. Daca un membru iti da 1 star, iti scade ratingul general si asa ramai cu rating scazut si afisata mai jos in pagina pana pana iei suficiente ratinguri mari ca sa iti creasca ratingul general din nou. Si vezi ca ti-a scazut ratingul dupa o zi, doua ca atunci se updateaza, nu instant cum ar fi normal. In fine.. succes!
No avatar
Memsy

Buna, daca prin CC te referi la CamContacts atunci sunt mai multi pasi pana intri efectiv online adica ai de dat mai multe click-uri: prima data dai click pe Start Session de sub Video Session din stanga sus - se deschide pagina Start a Session - scrii Session Price in acel mic chenar (2.99, 3.99, etc) - dai START SESSION - iti apare un mic pop-up: Do you want to start a CHARGEABLE video session? - dai click pe OK - iti apare pagina de chat ca pop-up si esti ONLINE.
Acest site este cu pvt direct, nu are free video preview adica sa te vada membrii inainte de privat ci doar free chat adica sa iti scrie. Optiunea de "Free Teaser VideoChat" care se poate bifa dar nu stiu daca mai este valabila pentru ca eu cand dau click sub aceasta la "Please read more details here" se deschide home page in loc sa se deschida pagina cu detalii.
CC plateste 50% dar sincer e slabutz de tot la trafic si pretentions la browser - eu il deschid doar cu Edge. Suma minima de plata este 100$.
Are sistem de rating foarte dezavantajos (sau mie cel putin asa mi se pare) pentru ca sunt valabile doar ultimile 10 ratings din care se face media ratingului general cu care apari pe site. Daca un membru iti da 1 star, iti scade ratingul general si asa ramai cu rating scazut si afisata mai jos in pagina pana pana iei suficiente ratinguri mari ca sa iti creasca ratingul general din nou pentru ca modelele sunt afisate in pagina in functie de rating - care are rating mai mare e afisata mai in fata, mai sus. Modificarea ratingului general se vede dupa o zi, doua ca atunci se updateaza, nu instant cum ar fi normal.
No avatar
Memsy

Ai mai putea incerca si ImLive, Jasmin (Dar Jasmin are mai multe cerinte care sunt cam greu de indeplinit de catre un model pe cont propriu fara experienta si fara resurse - poze si video profesionale, decor glamour, o anumita conduita in free chat - nu mai este permis teasing aproape deloc nici atingeri pe corp, etc).
Ar mai fi si AdultWork, VisitX (site german), mai sunt alte cateva site-uri dar care nu prea au trafic si nici modele, nu-mi mai vin in minte acum dar stiu ca era o lista de site-uri de videochat pe un alt forum.
Sau poate preferi site-urile unde in general se face show in free chat pentru tips: BongaCams, Chaturbate, MyFreeCams.
No avatar
Juli.CIR

Vă mulțumesc pentru răspunsuri . In prezent mi-am făcut cont pe mfc , ce-i drept pt prima dată când încerc un astfel de site , încă aștept aprobarea contului de 2 zile. Iar pe eurolive nu am primit niciun răspuns de vreo săptămână de când am completat tot formularul . Ciudat site. Încă odată , vă mulțumesc pentru răspunsuri !
No avatar
Sarraa

Bună Juli! Ce site ai ales pana la urma? Sunt în aceeași situație... Mi s a închis contul definitiv pe streamate (lucrasem exclusiv pe el de 9 ani) iar acum nu găsesc un site ok sa lucrez pe el, nu găsesc o soluție. Mi am făcut cont pe LJ dar cum s a zis și mai sus, sunt cerințe foarte mari. Xlove nu are trafic deloc, pe streamray ma vad în reluare Urmează sa încerc Imlive...
No avatar
Juli.CIR

Mi-am făcut câteva conturi dar nu mă integrez deloc. Tot pe xlove sunt .. a fost ok o perioada lunga și acum iar prost.. mă gândesc că poate se apropie sărbătorile si asta ar putea fii un motiv (cred). O altă problema pe acest site e că imediat cum intră cineva , in 2 secunde a ieșit . Iar încearcă să intre , iar iese. Cred că sunt câteva probleme și de la ei . Oricum , zilele astea imi fac timp și îmi voi face și pe camsoda cont . Le țin în paralel. Nu merge pe unu , poate cealalt e mai ok . Succes , Sarra !
Scrie răspuns